Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Empoli

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Empoli inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Empoli miniguide

Leiebil Empoli
Bilutleie Empoli

Empoli befinner seg ved elven Arno i regionen Toscana og det er ca. 40 km til Firenze i øst. Regionen ligger i landets nordlige del, like ved stedet hvor landet begynner å strekke seg ut i en spiss og møter Middelhavet i vest. Empoli har en nordlig beliggenhet i Toscana og det er omtrent 50 km til storbyen Pisa ved Middelhavskysten. Innbyggertallet er anslått til nesten 50 000 (2009).

Piazza dei Lioni er et torg i Empoli hvor kirken Collegiata di Sant´Andrea ligger. Kirken er en av de mest kjente attraksjonene i byen og har antakelig eksistert siden 400-tallet, men ble bygd om på 1000-tallet. Andre historiske byggverk inkluderer Palazzo Pretorio som var rådhuset i Empoli i middelalderen samt Palazzo Ghibellino som ble oppført på 1000-tallet og var stedet hvor grevene samlet seg. Omtrent 10 km nord for Empoli ligger byen Vinci som var Leonardo da Vincis fødested.

Peretola Airport kalles også Florence Airport og ligger ca. 40 km nordøst for Empoli.