Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Legnano

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Legnano inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Legnano miniguide

Leiebil Legnano
Bilutleie Legnano

Legnano ligger i det nordvestre hjørnet av Italia og tilhører provinsen Milano. Provinsen befinner seg i regionen Lombardia og byen ligger nordvest i regionen, like ved grensen til regionen Piemont. Det er bare ca. 40 km til den sveitsiske grensen i nord og det italienske motemekkaet Milano befinner seg omtrent 30 km sørøst for Legnano. I 2009 lå innbyggertallet i byen på nesten 60 000.

Legnano er veldig kjent for å være stedet hvor Det lombardiske byforbund seiret over Fredrik Barbarossa i 1176 i Slaget om Legnano. Dette er en gammel by som var kolonisert under romerne, og av historiske monumenter og severdigheter finnes det blant annet en statue som er viet til lederen av slaget i 1176 samt kirken San Magno som ble reist på 1500-tallet. Den siste søndagen i mai hvert år spilles slaget om igjen og feires med parader og hesteveddeløp.

Milano Malpensa Airport er en av tre flyplasser i Milano og befinner seg omtrent 20 km unna Legnano.