Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Livorno

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Livorno inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Livorno miniguide

Leiebil Livorno
Bilutleie Livorno

Livorno er provinshovedstaden i Livorno og tilhører regionen Toscana som befinner seg nordvest i Italia. Toscana ligger like sør for stedet hvor landet begynner å strekke seg ut i Middelhavet, og kystbyen Livorno er en av de viktigste havnene i Italia og grenser til Liguriahavet. Fra byen er det bare omtrent 20 km til Pisa i nord, mens Firenze befinner seg nesten 100 km østover. Antall innbyggere i byen er målt til ca. 160 000 (2009).

Store deler av Livorno ble ødelagt under 2. verdenskrig, men fortsatt er noen historiske severdigheter intakt, slik som fortet og bymuren fra middelalderen. Den vakre strandpromenaden har vært en inspirasjon for flere kunstnere, og Piazza della Repubblica regnes som byens sentrum. Giovanni Fattori Museum er et kunstmuseum, mens Yeshivà Marini er et museum som er viet til jødenes historie. Funicular Railway var den første elektriske trikken i Italia og feiret 100 år i 2008.

Pisa Galileo Galilei Airport ligger ca. 20 km utenfor byen.