Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Novara

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Novara inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Novara miniguide

Leiebil Novara
Bilutleie Novara

Novara er hovedstaden i provinsen Novara og befinner seg i den nordlige regionen Piemont som er å finne i landets nordvestre hjørne. Med et innbyggertall på litt over 100 000 (2007) er Novara den nest største byen i regionen, og det er bare ca. 50 km til motebyen Milano i øst. Den sveitsiske grensen er å finne omtrent 60 km nordover, mens grensen til Frankrike i vest ligger litt over 100 km unna.

Novara ble grunnlagt av romerne under navnet Novaria og var en viktig by langs de romerske handelsveiene i Nord-Italia. Tidligere var den historiske bydelen omringet av gamle bymurer, men disse ble revet på grunn av byens utvikling og i dag gjenstår bare deler av den gamle byporten. Flere av bygningene i gamlebyen stammer fra middelalderen, og ved plassen Broletto, som i middelalderen var et viktig møtested, kan man blant annet besøke bymuseet og et kunstgalleri.

Milano Malpensa Airport er Milanos største flyplass og ligger ca. 20 km nord for Novara.