Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Rimini

Rimini er berømt for å ha en av de vakreste strandhotellene i Italia og Europa. Byen ligger på Italias østkyst, og er en favoritt blant turister. I tillegg er byen kjent for å være et sentrum for Italias uteliv. For å få den beste opplevelsen bør du benytte deg av leiebiltjenester. Dette lar deg utforske alle kriker og kroker av denne vakre byen. Fortsett å les denne detaljerte guiden for å lære mer om de beste attraksjonene og de flotte severdighetene et bilutleiefirma kan hjelpe deg med å oppleve. 

Rimini-guide

Leiebil Rimini
Bilutleie Rimini

Rimini ligger nord i Italia, like over San Marino, og er en karismatisk region som huser rundt 145 000 innbyggere. I tillegg til å være hovedstaden i Rimini-provinsen er byen også hjem til noen av de beste historiske stedene som er verdt å få med seg. Grekerne bosatte seg tidlig i dette området, men romerne etablerte etter hvert en koloni i byen i det tredje århundre f.Kr. Det var romerne som la grunnlaget for byen slik den er i dag, og det vises ved at de fleste av bygningene som ble bygget den gang fortsatt står den dag i dag. 

Rimini er en del av provinsen Emilia-Romagna i Italia. Den ligger mellom Appenninene og elven Po. Siden den ligger i kystregionen, er området levende og man kan kose seg med fantastiske værforhold gjennom hele året. Rimini byr på utrolig utsikt siden byen ligger mellom både hav og fjell. Området har alt – fra flotte hoteller og strender, til utrolige landskap og fantastiske nabobyer som Riccione, Cattolica, Cervia og Cesena. 

Rimini er kjent for grunne og fredelige vann som er perfekt for rolig og avslappende svømming. Byen byr også mange festligheter takket være det brede utvalget av livlige barer og strandklubber. Byen flommer over av fascinerende antikk arkitektur, inkludert Malatesta-tempelet fra 1400-tallet, som har blitt pusset opp etter at det ble skadet under andre verdenskrig. I tillegg til dette er byen også en kulturfanatikers paradis. Dette viser at turistene som kommer hit kan være alt fra historie-elskere til festløver. 

Mange av de mest spektakulære antikke bygningene i Italia ble bygd i Rimini. I år 27 f.Kr. ble triumfbuen dedikert til keiser Augustus av senatet. Augustus-buen er faktisk den eldste gjenværende romerske triumfbuen i hele verden. Noen av de mest minneverdige øyeblikkene i hele Italias historie fant også sted i Rimini-regionen. Rundt år 538, under landsovertakelsen, ble Rimini brukt som det mest dynamiske taktiske punktet. Det er i denne perioden at den bysantinske hæren overmannet goterne og tok kontroll over regionen. 

Utforsk med leiebilen din

Hvis du planlegger en langhelg i Italia eller å bare vil reise til en fantastisk feriedestinasjon, bør du ta turen til Rimini. Regionen huser bemerkelsesverdige steder som med sikkerhet vil få deg til å forelske deg i Italia og landets kultur. Det første du må gjøre er å besøke strendene, siden det er disse regionen er berømt for. Ta turen til Lungomare Augusto og Marina Centro. Der finner du strendene som tilbyr de beste strandbarene og det beste nattlivet. Marina Centro ligger 0,9 km unna Rimini, mens Lungomare Augusto er 2,2 km unna. 

Rimini er også hjem til utrolige romerske monumenter. Den mest spektakulære er Augustus-buen, som var konstruert i år 27 f.Kr. og er bare 1,8 km unna. Andre imponerende monumenter er amfiteateret fra det andre århundret og Tiberius-broen, som var ferdig i år 21. Sistnevnte ligger over Marrechia-elva og binder San Giuliano-borgen til bysentrum. Du kan også dra til bymuséet som ligger i Via Luigi Tonini og er 0,9 km fra Rimini. Bymuséet inneholder et kunstgalleri samt arkeologiske funn fra byen. 

På grunn av at byen er en ledende turistdestinasjon, er den full av shoppingmuligheter. Det fantastiske Le Befane-kjøpesenteret, som nylig ble åpnet, er et av de beste handlestedene. Kjøpesenteret ligger 5,2 km unna byen. Corso d’Augusto og Marina Centro er like gode alternativer, spesielt når det kommer til eksklusiv mote. De lokale håndverkene lager blant annet klær med print og keramikk. 

Flyplasser

Federico Fellini International Airport ligger rundt 8 km fra Rimini. Flyplassen, som også er kjent som Rimini Airport (RMI), er en middels stor flyplass som hovedsakelig betjener området til Rimini-kysten, Romagna og Emilia-Romagna. Flyplassen tilbyr spesielt non-stop flyvninger som flyr til nitten destinasjoner i ti land. 

Det finnes kun én innenlandsflyvning fra flyplassen i dag. Ti flyselskaper flyr til og fra Rimini på jevnlig basis. Disse flyselskapene kan fly deg til populære reisesteder som Moskva, London, Luxemburg og Warsawa. Denne flyplassen er godt utrustet med fasiliteter som parkeringsplasser, kaféer, restauranter, informasjonspulter, bagasjeoppbevaring, bagasje-pakking, forhåndsbetalt taxi, legetilbud og gavebutikker. 

Hvis du planlegger å fly til Rimini, så vil Federico Fellini International Airport være veldig nyttig for deg. Du kan likevel velge å bruke Falconara-flyplassen som ligger 75 km unna eller San Egidio-flyplassen som ligger 103 km unna. Fra disse flyplassene kan du reise til Rimini med taxi eller buss. 

Trafikk

Rimini har noen av de beste veiene i Italia. Her kjører bilene på den høyre siden av veien. Fartsgrensen er forskjellige på de forskjellige veiene. Du kan for eksempel ikke kjøre fortere enn 50 km/t i byene. Fartsgrensene kan variere fra 130 og 110 til 90 km/t, avhengig av hvilken type vei du kjører på. Følg derfor nøye med på fartsgrenseskiltene, slik at du holder oversikten over hvor fort du kan kjøre. 

Rimini har mange parkeringsplasser, som er styrt og ledet av Agenzia Mobilita-administrasjonen. De fleste av disse parkeringsplassene er fylt med parkeringsautomater som bruker smartteknologi. Vakter kontrollerer andre parkeringsplasser, mens andre, basert på hvor de ligger, krever at sjåfører viser parkeringsplass eller tillatelse kjøpt på forhånd. Du kan deretter bruke parkeringsplasser rundt Piazza Valturio, Piazza Ferrari eller Piazza Malatesta.