Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Rimini

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Rimini inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Rimini miniguide

Leiebil Rimini

Bilutleie Rimini

Rimini er en by 50 kilometer sørvest for Ravenna i Nord-Italia. Rimini ligger ved Adriaterhavet i Emilia-Romagna provinsen, på Italias østkyst. Ca. 130.000 innbyggere bor i Rimini. Herfra går det tog til San Marino. Om sommeren går det hurtigbåt til Venezia og Kroatia.

Rimini er kjent for sine flere kilometerlange strender. Det er en av Italias mest besøkte badesteder. La Marina sør for byen har 16 kilometer med strand. På stranden startet også Riminis historie. For mer enn 800.000 år siden bosatte de første innbyggerne seg her. 400 f. Kr. okkuperte gallerne området, før romerne etablerte seg her i 286 f. Kr. Rimini fikk en strategisk betydning som veiknutepunkt for romerske veier til Roma, Piacenza og Aquileia. Rimini har flere ruiner fra romertiden: Augustus triumfbue og Tiberius 73 meter lange marmorbro, som markerer begynnelsen på Via Emelia.  Rimini har også mange historiske bygg fra middelalderen og renessansetiden.

Rimini internasjonale flyplass i Miramare, er syv kilometer fra Rimini.

Norsk bokmål