Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Sondrio

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Sondrio inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Sondrio miniguide

Leiebil Sondrio
Bilutleie Sondrio

Sondrio befinner seg helt nord i Italia og er hovedstaden i provinsen Sondrio. Byen tilhører den nordlige regionen Lombardia som grenser til Sveits i nord, og Sondrio ligger omtrent 30 km sør for denne grensen. Elven Mallero renner gjennom byen og møter elven Adda like sør for byen, mens motemekkaet Milano er å finne ca. 100 km sørvestover. I 2009 lå innbyggertallet på litt over 20 000.

Sondrio er et turistsenter på grunn av dens beliggenhet i området Valtellina som er kjent for varmekilder, skitrekk og ost, og det går taubaner opp til gode skitrekk. Byen er også kjent for sine vingårder og vinen Sassella produseres her. Av museer kan man besøke Art and History Museum of Valtellina som befinner seg i Palazzo Sassi samt et annet historisk museum som huses i det gamle slottet Castello Masegra.

Det tar omtrent 2 timer å kjøre fra Sondrio til den internasjonale flyplassen Bergamo Orio Al Serio Airport som ligger ca. 45 km utenfor Milano.