Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Velletri

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Velletri inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Velletri miniguide

Leiebil Velletri
Bilutleie Velletri

Velletri befinner seg i provinsen Roma og tilhører regionen Lazio. Regionen ligger omtrent midt på den italienske halvøya og grenser til Tyrrenhavet i vest. Velletri har en sentral beliggenhet i regionen og befinner seg omtrent 40 km sørøst for hovedstaden Roma. Det er ca. 35 km til kysten og ca. 190 km til storbyen Napoli i sør. I dag ligger innbyggertallet på litt over 50 000 (2008).

Oreste Nardini Civic Archeological Museum er et historisk museum som er viet til funn fram til middelalderen, og den historiske bydelen strekker seg tilbake til rundt år 600. Porta Napoletana er en godt bevart borg som ble reist i 1511 og som fortsatt er i bruk, mens Torre del Trivio er et kjent klokketårn og landemerke. Det produseres mye vin i området og det arrangeres vinsmaking og turer til området for å se hvordan produksjonen foregår.

Leonardo da Vinci-Fiumicino Airport er den største flyplassen i landet og ligger ca. 50 km nord for Velletri.