Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Nicosia

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Nicosia inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Nicosia miniguide

Leiebil Nicosia
Bilutleie Nicosia

Nikosia ligger sentralt på Kypros og er landets hovedstad. Med sine 200.000 innbyggere er byen Kypros største. På gresk heter byen Lefkosia. Hovedstaden er delt i en gresk og en kypriotisk sone. Herfra går det båt til de kypriotiske byene Limassol og Larnaca.

Nikosia skal ha oppstått rundt 295 f. Kr. Navnet Nicosia ble tatt i bruk i middelalderen. I 1192 ble byen hovedstad for kongene av Kypros. Gamlebyen har flere autentiske kafeer som serverer kypriotisk kaffe. Blant byens severdigheter er den gotiske katedralen St. Sofia fra 1200-tallet som er gjort om til moske. Mustafa Pahsa mente profeten Omer bodde her da han besøkte byen. Byen har flere museer, som arkeologisk museum, motorsykkelmuseum og historiske museer. Årlig arrangerer byen Kypros internasjonale filmfestival og tennisturneringen Davis Cup. Nikosia et pulserende natteliv.

Larnaca internasjonale flyplass ligger 40 kilometer utenfor hovedstaden.