Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Apeldoorn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Apeldoorn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Apeldoorn miniguide

Leiebil Apeldoorn
Bilutleie Apeldoorn

Apeldoorn ligger sentralt i Nederland, 25 kilometer nord for Arnhem i Gelderland, og 90 kilometer østfor Amsterdam.  156.000 innbyggere bor i Apeldoorn.

Apeldoorn er mest kjent som sommerresidens for landets kongelige familie. Palais Het Loo ligger her. Dette symmetriske palasset ble bygget i 1684-1686 av Kong William III og Mary II av England. Palasset var residens for huset av Orange-Nassau inntil dronning Wilhelmina døde i 1962. Siden 1984 har det vært museum. Bygningen i barokkstil er tegnet av Jacob Roman og Johan van Swieten, mens hagen ble designet av Claude Desgotz. Her kan besøkende vandre rundt i rommene, hagen og parken. Det ligger også en zoologisk hage med aper i Apeldoorn.

Nærmeste flyplass er Amsterdam Schiphol ca 110 kilometer fra Apeldoorn.