Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Breda

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Breda inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Breda miniguide

Leiebil Breda

Bilutleie Breda

Breda ligger 40 kilometer sørøst for Rotterdam i provinsen Noord-Brabant. 166.000 bor i industribyen som ligger nord for Antwerpen.

Breda er en tidligere festningsby som fikk bystatus i 1252. Breda har en gotisk katedral, Groote Kerk. I 1566 ble et kompromiss undertegnet i byen, etter en henvendelse fra nederlandske adelsmenn til stattholderen Margareta av Parma. Kompromisset dannet opptakten til nederlendernes frihetskamp. Ved freden i Breda 1667 ble Nederlands erobringer i Nord-Amerika, New York og New Jersey, gitt til Storbritannia. Breda er kjent for å være en shoppby i Nederland. Blant byens attraksjoner er Wilhelminastraat, Grote Markt, byens kjerne der rådhuset og en gotisk kirke står. Skogområdene i Zandberg og Ginneken sør byr på turmuligheter for besøkende.

Eindhoven flyplass er 45 kilometer fra Breda.

Norsk bokmål