Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Breda

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Breda inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Breda miniguide

Leiebil Breda
Bilutleie Breda

Breda ligger 40 kilometer sørøst for Rotterdam i provinsen Noord-Brabant. 166.000 bor i industribyen som ligger nord for Antwerpen.

Breda er en tidligere festningsby som fikk bystatus i 1252. Breda har en gotisk katedral, Groote Kerk. I 1566 ble et kompromiss undertegnet i byen, etter en henvendelse fra nederlandske adelsmenn til stattholderen Margareta av Parma. Kompromisset dannet opptakten til nederlendernes frihetskamp. Ved freden i Breda 1667 ble Nederlands erobringer i Nord-Amerika, New York og New Jersey, gitt til Storbritannia. Breda er kjent for å være en shoppby i Nederland. Blant byens attraksjoner er Wilhelminastraat, Grote Markt, byens kjerne der rådhuset og en gotisk kirke står. Skogområdene i Zandberg og Ginneken sør byr på turmuligheter for besøkende.

Eindhoven flyplass er 45 kilometer fra Breda.