Vi sammenligner 1700 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Førde

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Førde inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Førde miniguide

Førde
Bilutleie Førde

Førde ligger innerst i Førdefjorden i det vest-norske fylket Sogn og Fjordane, og er omgitt av høye fjell. Innbyggertallet ligger på ca. 12.000 (2009), og bystatus ble oppnådd i 1997.

Førde ligger i svært naturskjønne omgivelser ved utløpet av elva Jølstra, som har sitt utspring i Jølstravatnet – og mulighetene for varierte frilufts- og naturopplevelser er svært gode. Sentrum er ellers preget av at byen har hatt en rask vekst de senere årene – og er dominert av store varehus.

Blant severdighetene i sentrum må interiøret i Førde kyrkje (1885) nevnes. Her finnes det nemlig flere praktstykker som er atskillig eldre enn kirken. Altertavlen fra 1642 regnes som et av Norges flotteste sakrale kunstverk fra barokken. Også prekestolen og flere malerier er fra 1600-tallet. Enda eldre historie kan man oppleve litt utenfor sentrum, der Vie gravfelt fra vikingtiden er et populært besøksmål. I tillegg er Bruland gård – en fredet, typisk vestlandsk embetsmannsgård fra ca. 1750 – verd et besøk.

Førde har satset stort på kunst og kultur, og fra den såkalte ”Utstillingsplassen” i sentrum strekker Norges lengste steinskulptur seg i 65 meters lengde ned mot Jølstra. Den heter ”Laksen”, og er laget av den danske kunstneren Jørn Rønnau. I nærheten står også en skulptur som forestiller den særegne Førde-kunstneren Oddvar Torsheim. Førdes mest sentrale bygg er Førdehuset (1976), som bl.a.  inneholder svømmehall m/vannsklie, fylkesbibliotek, konsertsal, kunstgalleri, kunstnerverksteder og scene for Sogn og Fjordane Teater. Nevnes må også at Sogn og Fjordanes Kunstmuseum ligger i Førde.

Det største evenementet i byen er Førde internasjonale folkemusikkfestival – Norges største i sitt slag – som går av stabelen hvert år i juli.

Den regionale flyplassen Førde Lufthavn – Bringeland har faste ruter til Bergen (Flesland) og Oslo (Gardermoen), og ligger 12 km sørvest for sentrum