Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Sandnessjøen

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Sandnessjøen inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Sandnessjøen miniguide

Sandnessjøen
Bilutleie Sandnessjøen

Sandnessjøen er en by og et administrativt sentrum i Alstahaug kommune, som ligger i Nordland fylke. Byen har 5700 innbyggere (2009) og tilhører regionen og landskapet Helgeland.

Sandnessjøen ligger på øya Alsten, som befinner seg ved munningen av Vefsnfjorden. Byen er et trafikknutepunkt og handelssentrum for ytre Helgeland, og ved havnen anløper Hurtigruta (BergenKirkenes). Fra havnen er det også fergeforbindelse til bl.a Bodø.

Sandnessjøen har broforbindelse til fastlandet via den 1.100 meter lange Helgelandsbroen.

Litt sør for byen ligger fjellrekken «de sju søstre», som har vært et landemerke for regionen i uminnelige tider. Høyeste fjelltopp er Botnakrona, som måler 1072 m.o.h. «De sju søstre» er en populær turistattraksjon som egner seg til fotturer. Det er merket løype opp til hver enkel topp.

Andre severdigheter i området er Petter Dass-museet, som ligger litt utenfor Sandnessjøen sentrum, ved det fredfylte Alstahaugtunet, som er et populært rekreasjonsområde.

Museet er tilegnet dikterpresten Petter Dass (1646 – 1707), og her ligger den gamle prestegården fra 1700-tallet med utstillinger, samt det relativt nye museumsbygget (fra 2007) med utstillingssal, museumsbutikk og café.

Nærmeste nabo er Alstahaug kirke, som ble oppført på 1200-tallet i kleberstein.

Sandnessjøen Lufthavn – Stokka ligger 11 km sørvest for sentrum.