Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Sortland

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Sortland inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Sortland miniguide

Sortland
Bilutleie Sortland

Den nord-norske byen Sortland har 4.600 innbyggere (2008), og er adminstrasjonssenter i Sortland kommune. Byen ligger i Nordland fylke, og tilhører regionen og øydistriket Vesterålen. Sortland har fastlandsforbindelse via Sortlandsbrua.

Sortland er et trafikknutepunkt, og Riksvei 82 går nordover til Andenes. I tillegg anløper Hurtigruten (BergenKirkenes) Sortland havn daglig.

Byen kalles ofte for «Den blå byen ved sundet» – siden byens bygninger i forbindelse med et prosjekt ble malt i ulike blåtoner.

Vesterålen har økende turisttrafikk, og den vakre naturen, midnattssolen om sommeren og mørketida med naturfenomenet nordlyset bidrar til dette. Distriktet tilbyr også aktiviteter som hvalsafari, havpadling, fjell- og strandvandring m.m.

Av byens turistattaksjoner finnes bl.a. Sortland Museum, som har utstillinger på ulike steder i sentrum –  med fokus på kulturlandskapets historie samt Sortland kirke fra 1901. Byens årlige jazzfestivalhelg er en populær begivenhet som avholdes i september måned.

12 km utenfor sentrum ligger Lihallen Kulturgård (Sigerfjord), som har kunstgalleri og café – der man i tillegg har fantastisk utsikt over fjell og fjord.

Nærmest flyplass er Stokmarknes Lufthavn – Skagen, som ligger 21,5 km sørvest for Sortland.