Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Sortland

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Sortland inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Sortland miniguide

Sortland

Bilutleie Sortland

Den nord-norske byen Sortland har 4.600 innbyggere (2008), og er adminstrasjonssenter i Sortland kommune. Byen ligger i Nordland fylke, og tilhører regionen og øydistriket Vesterålen. Sortland har fastlandsforbindelse via Sortlandsbrua.

Sortland er et trafikknutepunkt, og Riksvei 82 går nordover til Andenes. I tillegg anløper Hurtigruten (BergenKirkenes) Sortland havn daglig.

Byen kalles ofte for «Den blå byen ved sundet» – siden byens bygninger i forbindelse med et prosjekt ble malt i ulike blåtoner.

Vesterålen har økende turisttrafikk, og den vakre naturen, midnattssolen om sommeren og mørketida med naturfenomenet nordlyset bidrar til dette. Distriktet tilbyr også aktiviteter som hvalsafari, havpadling, fjell- og strandvandring m.m.

Av byens turistattaksjoner finnes bl.a. Sortland Museum, som har utstillinger på ulike steder i sentrum –  med fokus på kulturlandskapets historie samt Sortland kirke fra 1901. Byens årlige jazzfestivalhelg er en populær begivenhet som avholdes i september måned.

12 km utenfor sentrum ligger Lihallen Kulturgård (Sigerfjord), som har kunstgalleri og café – der man i tillegg har fantastisk utsikt over fjell og fjord.

Nærmest flyplass er Stokmarknes Lufthavn – Skagen, som ligger 21,5 km sørvest for Sortland.

Norsk bokmål