Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Stokmarknes

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Stokmarknes inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Enten du planlegger en kort sightseeingtur eller en lengre reise over øyene, gir leiebil på Stokmarknes deg muligheten til å oppleve Nord-Norges unike landskap på en komfortabel og personlig måte. Med forhåndsbooking kan du sikre deg bedre priser og et bredere utvalg av leiebiler. Husk å sammenligne tilbud fra forskjellige leiebilselskaper for å finne det beste tilbudet.

Stokmarknes miniguide

Stokmarknes
Bilutleie Stokmarknes

Stokmarknes ligger i Nordland fylke, i distriktet Vesterålen, og er administrativt senter i Hadsel kommune. Stokmarknes har 3500 innbyggere (2023) og fikk bystatus i år 2000. Byen ligger på nordsiden av Hadseløya, og har broforbindelse til fastlandet via Borøybrua og Hadselbrua.

Viktigste inntektskilder for Stokmarknes er fiskerinæringen samt turisme. Havnen, som ligger midt i sentrum, har daglig anløp av Hurtigruta (Bergen – Kirkenes).

Turistattraksjoner i Stokmarknes er først og fremst den nord-norske naturen, og det er populært med fotturer til fjelltoppen Storheia – hvor man har panoramautsikt over Vesterålen og Lofoten.

Stokmarknes regnes som «Hurtigrutas fødested», og ved kaia ligger Hurtigrutemuseet – med utstilling av Hurtigrutas ulike epoker. Det pensjonerte skipet «M/S Finnmarken» er en del av museet, og ligger utenfor bygningen. Det er åpent for publikum hele året.

Også Hadsel kirke fra 1824 er verdt et besøk –  en åttekantet kirke med altertavle fra 1520.

Flyplass

Stokmarknes Lufthavn, Skagen (SKN) er den nærmeste flyplassen til byen. Det er en kort 7 km kjøretur til Stokmarknes sentrum, noe som gjør det enkelt for deg å komme deg til og fra.

Stokmarknes Lufthavn betjenes primært av Widerøe, og her er noen av de mest populære flyrutene:

  • Oslo til Stokmarknes: Direkte flyvninger tilbys med god frekvens, som forbinder hovedstaden med Stokmarknes.
  • Tromsø til Stokmarknes: En annen populær rute for de som reiser fra nordlige deler av Norge.
  • Bodø til Stokmarknes: Regelmessige flyforbindelser mellom disse destinasjonene gjør det lett å komme seg til og fra Stokmarknes.

Kjøretips med leiebil

Sortland er et naturlig første stopp. Denne byen er kjent som den blå byen blant de syv fjell. Det er bare en kort kjøretur sør for Stokmarknes, og du kan forvente en reise på omtrent 25 minutter.

En annen by i nærheten er Hadsel, som kan skilte med kulturhistorisk interessante steder og et vakkert landskap. Med leiebil tar det under en time å nå, noe som gjør det til en perfekt halvdagsutflukt.

For naturelskere, Lofoten er innen rekkevidde. Kjør syd fra Stokmarknes og ta fergen fra Melbu til Fiskebøl for å utforske øygruppens flotte fjell og klare vann.