Vi sammenligner 1700 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Stokmarknes

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Stokmarknes inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Stokmarknes miniguide

Stokmarknes
Bilutleie Stokmarknes

Stokmarknes ligger i Nordland fylke, i distriktet Vesterålen, og er administrativt senter i Hadsel kommune. Stokmarknes har 3100 innbyggere (2009) og fikk bystatus i år 2000. Byen ligger på nordsiden av Hadseløya, og har broforbindelse til fastlandet via Borøybrua og Hadselbrua.

Viktigste inntektskilder for Stokmarknes er fiskerinæringen samt turisme. Havnen, som ligger midt i sentrum, har daglig anløp av Hurtigruta (Bergen – Kirkenes).

Turistattraksjoner i Stokmarknes er først og fremst den nord-norske naturen, og det er populært med fotturer til fjelltoppen Storheia – hvor man har panoramautsikt over Vesterålen og Lofoten.

Stokmarknes regnes som «Hurtigrutas fødested», og ved kaia ligger Hurtigrutemuseet – med utstilling av Hurtigrutas ulike epoker. Det pensjonerte skipet «M/S Finnmarken» er en del av museet, og ligger utenfor bygningen. Det er åpent for publikum hele året.

Også Hadsel kirke fra 1824 er verdt et besøk –  en åttekantet kirke med altertavle fra 1520.

Byens regionale flyplass – Stokmarknes Lufthavn – Skagen, ligger 8 km nordøst for sentrum.