Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Svolvær

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Svolvær inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Svolvær miniguide

Svolvær

Bilutleie Svolvær

Den nord-norske byen Svolvær ligger i Vågan kommune i Nordland fylke i Norge, og har 4200 innbyggere (2009). Svolvær ligger på sørsiden av Austvågøya i Lofoten, og øya har fastlandsforbindelse via broer.

Svolvær er Lofotens største fiskevær og viktigste handelssentrum i regionen. Byens havn har daglig anløp av Hurtigruta (BergenKirkenes), samt fergeforbindelse til Bodø og Hamarøy.

Byens landemerke er «Svolværgeita» – en 40 meter høy klippe med to «geitehorn» på toppen. Denne ligger i fjellsiden ovenfor sentrum, og  er dessuten Nord-Norges mest kjente klatreklippe.

Andre turistattraksjoner i byen er bl.a. Svolvær kirke fra 1934, Nordnorsk Kunstnersenter – med utstilling av moderne billedkunst og kunsthåndverk, Galleri Dagfinn Bakke – samt Lofoten Krigsminnesmuseum – med fokus på Nord-Norge og Lofoten under 2. verdenskrig, der man kan se utstilling av uniformer, gjenstander og fotografier.

I tillegg er «Magic Ice» en stor attraksjon i byen. Dette er verdens eneste isgalleri med bar – der man kan se iskunstverk samt skulpturer og installasjoner laget av is. Stedet har en helt spesiell atmosfære, og ligger helt nede på kaikanten i Svolvær.

Byen har ellers vakker natur, og man kan oppleve midnattssolen sommerstid samt det helt spesielle nordlyset vinterstid.

Den regionale flyplassen Svolvær Lufthavn – Helle, ligger 6 km øst for sentrum.

Norsk bokmål