Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Katowice

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Katowice inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Katowice miniguide

Katowice

Bilutleie Katowice

Katowice ligger nord for Krakow, ved elvene Rawa og Klodnica. Byen har 327.000 innbyggere i bykjernen, men med omegn kommer befolkningen opp i ca. 2,8 millioner innbyggere. Industribyen ligger i Schlesien-området.

Gruvebyen Katowice vokste frem etter den industrielle revolusjon, og i 1899 ble byen en selvstendig by. Byen har en blanding av modernistiske bygg og Art Noveau bygninger sammen med kommunist-stil. Markedsplassen ligger i gamlebyen, og har flere kirker. Katowice en rekke teatre, kunstgalleri, zoologisk hage, og har en rekke kulturarrangement som polske regissørers festival, teaterfestival, utendørskultfilmfestival, Rawa bluesfestival og Metalmania, en metallmusikkfestival, for å nevne noen. Byen er en del av høylandet Silesia og har et kontinentalt fuktig klima med gjennomsnittstemperatur på 8.2 grader i januar, og 18 i juli.

Katowice-Pyrzowice internasjonale flyplass ligger 25 kilometer fra Katowice sentrum.

Norsk bokmål