Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Aveiro

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Aveiro inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Aveiro miniguide

Leiebil Aveiro
Bilutleie Aveiro

Aveiro er en by som ligger 60 kilometer sør for Porto ved utløpet til elven Rio Vouga. 74.000 innbyggere bor i kanalbyen Aveiro som også kalles Portugals Venezia. 55.000 av dem bor i bykjernen.

Aveiro har sin egen gondolbåt, moiceiro, som går langs byens mange kanaler. De brukes tradisjonelt for å samle tang. Byen har en god blanding av Art Noveau bygninger og fiskelandsbyhus. Men det er kyststripen ved Aveiro og sandstrendene São Jacinto, Barra og Costa Nova som trekker flest turister til byen. På kysten som også går under navnet sølvkysten, er det gode muligheter for å surfe, og kite. Lokale surfeshopper driver utleie av utstyr. Det er også gode muligheter for å seile på Costa Nova, eller padle i kajakk.

Portos flyplass Fracisco Sa Carneiro, også kjent som Aeroporto do Porto er landets tredje mest travle flyplass, og ligger ca 67 kilometer fra sentrum.