Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Beja

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Beja inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Beja miniguide

Leiebil Beja

Bilutleie Beja

Beja ligger i innlandet, 135 kilometer sørøst for Lisboa. Beja ligger i nærheten av nasjonalparken parque natural do vale do Guadiana. Her ligger en portugisisk militærbase. 23.000 innbyggere bor i bykjernen, mens det med forsteder bor 35.000 innbyggere i Beja.

Beja var en viktig by allerede i antikken, og den romerske keiseren Julius Cæsar navnga byen Pax Julia 48 e-Kr. På toppen av en høyde står et slott som ble bygget på 1300-tallet under kong Diniz herredømme over ruinene av en romersk festning. Den har et tårn i marmor som med sine 40 meter er Portugals høyeste. I dag huser slottet et lite militært museum. I et tidligere fransiskanerkloster fra 1459 finner vi museet Museu da Rainha D. Leonor. Det er en vakker bygning i gotisk stil, med en samling av flamske, spanske og portugisiske mesterverk fra 15-1800-tallet.

Faro lufthavn er 112 kilometer unna og Lisboas Aeroporto da Portela 140 kilometer fra sentrum av Beja.

Norsk bokmål