Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Beja

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Beja inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Beja miniguide

Leiebil Beja
Bilutleie Beja

Beja ligger i innlandet, 135 kilometer sørøst for Lisboa. Beja ligger i nærheten av nasjonalparken parque natural do vale do Guadiana. Her ligger en portugisisk militærbase. 23.000 innbyggere bor i bykjernen, mens det med forsteder bor 35.000 innbyggere i Beja.

Beja var en viktig by allerede i antikken, og den romerske keiseren Julius Cæsar navnga byen Pax Julia 48 e-Kr. På toppen av en høyde står et slott som ble bygget på 1300-tallet under kong Diniz herredømme over ruinene av en romersk festning. Den har et tårn i marmor som med sine 40 meter er Portugals høyeste. I dag huser slottet et lite militært museum. I et tidligere fransiskanerkloster fra 1459 finner vi museet Museu da Rainha D. Leonor. Det er en vakker bygning i gotisk stil, med en samling av flamske, spanske og portugisiske mesterverk fra 15-1800-tallet.

Faro lufthavn er 112 kilometer unna og Lisboas Aeroporto da Portela 140 kilometer fra sentrum av Beja.