Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Vilamoura

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Vilamoura inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Vilamoura miniguide

Leiebil Vilamoura

Bilutleie Vilamoura

Vilamoura er et av Portugals største turistområder mellom Albufeira og Faro på Algarves sørkyst. Vilamoura ligger 266 kilometer fra Lisboa, og 14.3 mil vest for Faro ved kysten. Turistområdet tilhører Quarteira, som har 20.000 innbyggere.

Vilamoura er et stort turistkomplets med marina, golfakademi med seks golfbaner, casino, nattklubber, tennisklubb, strender og 4 og 5 stjerners hotell. Her er ikke mindre enn seks golfbaner og marinaen har plass til mer enn 1.000 båter. De romerske ruinene i Cerro da Vila i Vilamouras sentrum, stammer fra år hundre e. Kr, og er rester av et badekompleks med mosaikk og saltvannstanker. De inkluderer også et begravelsestårn og kaier fra byens romerske periode. Vilamoura har også et ridesenter, og besøkende kan dra på båttur for å se hulene langs kysten, eller fiske etter dypvannsfisk, eller dykke.

Faro flyplass er nærmeste flyplass, ca 14 mil unna.

Norsk bokmål