Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Timisoara

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Timisoara inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Timisoara miniguide

Leiebil Timisoara

Bilutleie Timisoara

Timisoara har en sentral beliggenhet i Romania og ligger nær grensen til Serbia og Ungarn i vest. Byen tilhører regionen Banat og er hovedstaden i fylket Timis. Dette er den største byen i den vestlige delen av Romania og innbyggertallet ble målt til over 310 000 i 2009. Det har vært en bosetting på stedet siden romertiden, men Timisoara ble først nevnt i kilder fra 1212.

Timisoara har vært styrt av mange land opp gjennom historien, blant annet tyrkere, østerrikere og serbere, og alle har satt sitt preg på arkitekturen. Den romersk-katolske katedralen fra 1700-tallet er et godt eksempel på østerriksk arkitektur. Baroque Palace, også fra 1700-tallet, huser kunstmuseet Museum of Fine Arts, mens Banat Museum befinner seg i et slott fra 1300-tallet. I 1884 var Timisoara den første byen i Europa og den andre i verden etter New York som fikk elektrisk gatebelysning.

Traian Vuia Internasjonale Flyplass er den nest travleste flyplassen i landet og ligger ca. 10 km utenfor Timisoara.

Norsk bokmål