Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Timisoara

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Timisoara inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Timisoara miniguide

Leiebil Timisoara
Bilutleie Timisoara

Timisoara har en sentral beliggenhet i Romania og ligger nær grensen til Serbia og Ungarn i vest. Byen tilhører regionen Banat og er hovedstaden i fylket Timis. Dette er den største byen i den vestlige delen av Romania og innbyggertallet ble målt til over 310 000 i 2009. Det har vært en bosetting på stedet siden romertiden, men Timisoara ble først nevnt i kilder fra 1212.

Timisoara har vært styrt av mange land opp gjennom historien, blant annet tyrkere, østerrikere og serbere, og alle har satt sitt preg på arkitekturen. Den romersk-katolske katedralen fra 1700-tallet er et godt eksempel på østerriksk arkitektur. Baroque Palace, også fra 1700-tallet, huser kunstmuseet Museum of Fine Arts, mens Banat Museum befinner seg i et slott fra 1300-tallet. I 1884 var Timisoara den første byen i Europa og den andre i verden etter New York som fikk elektrisk gatebelysning.

Traian Vuia Internasjonale Flyplass er den nest travleste flyplassen i landet og ligger ca. 10 km utenfor Timisoara.