Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Aberdeen Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Aberdeen Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Aberdeen Lufthavn miniguide

Aberdeen Lufthavn

Bilutleie Aberdeen Lufthavn

Aberdeen Lufthavn (ABZ) ligger rundt 10 km fra Aberdeen, og er den 2. største flyplassen i Skottland. Det går flere busser mellom Aberdeen og flyplassen, og en jernbanestasjon ligger en kort taxitur fra flyplassen. De som tilbyr bilutleie er Avis, Enterprise, Europcar, Hertz, National og Alamo

3,290,920 passasjerer var innom Aberdeen Lufthavn i 2008. En halv million av disse var passasjerer som skulle til Nordsjøen i forbindelse med olje- og gassindustrien. I gjennomsnitt går det rundt 24 avganger hver dag til London som er den mest populære destinasjonen. Nummer to på lista ligger Amsterdam og Stavanger er den tredje mest populære destinasjonen. Aberdeen Lufthavn betjenes av 20 ulike flyselskaper.

Flyplassen har et godt utvalg av butikker, kafeer, barer og restauranter. Blant fasilitetene er trådløst internett og minibank. Det fins flere hoteller like i nærheten, et av dem er Aberdeen Airport Thistle Hotel som har et businessenter.

Norsk bokmål