Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Aberdeen Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Aberdeen Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Aberdeen Lufthavn miniguide

Aberdeen Lufthavn
Bilutleie Aberdeen Lufthavn

Aberdeen Lufthavn (ABZ) ligger rundt 10 km fra Aberdeen, og er den 2. største flyplassen i Skottland. Det går flere busser mellom Aberdeen og flyplassen, og en jernbanestasjon ligger en kort taxitur fra flyplassen. De som tilbyr bilutleie er Avis, Enterprise, Europcar, Hertz, National og Alamo

3,290,920 passasjerer var innom Aberdeen Lufthavn i 2008. En halv million av disse var passasjerer som skulle til Nordsjøen i forbindelse med olje- og gassindustrien. I gjennomsnitt går det rundt 24 avganger hver dag til London som er den mest populære destinasjonen. Nummer to på lista ligger Amsterdam og Stavanger er den tredje mest populære destinasjonen. Aberdeen Lufthavn betjenes av 20 ulike flyselskaper.

Flyplassen har et godt utvalg av butikker, kafeer, barer og restauranter. Blant fasilitetene er trådløst internett og minibank. Det fins flere hoteller like i nærheten, et av dem er Aberdeen Airport Thistle Hotel som har et businessenter.