Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Nitra

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Nitra inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Nitra miniguide

Leiebil Nitra
Bilutleie Nitra

Nitra har en sentral beliggenhet i den vestlige delen av Slovakia. Elven Nitra renner gjennom byen og er en bielv til Donau som er Europas nest lengste elv. Landets hovedstad Bratislava befinner seg omtrent 80 km sørvest for Nitra, i nærheten av grensen til Østerrike og Ungarn. Innbyggertallet ligger på nesten 90 000 (2008) og Nitra har vært en viktig by siden 800-tallet.

Det finnes mange historiske bygninger og plasser i Nitra, blant annet Nitra Castle som består av fire forskjellige deler hvorav katedralen strekker seg tilbake til 1300-tallet. Torget Pribina Square er en av de vakreste plassene i byen og ligger like foran Nitra Castle. I det bilfrie området er det severdigheter som fontener og den 5 meter høye klokken som spiller en melodi hver hele time. Nitra er en kulturell by og det avholdes mange festivaler her som Theatre Festival of Nitra og musikkfestivaler.

Den nærmeste internasjonale flyplassen er Bratislava Milan Rastislav Štefánik Airport som ligger nesten 90 km vestover.