Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Nove Zamky

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Nove Zamky inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Nove Zamky miniguide

Leiebil Nove Zamky
Bilutleie Nove Zamky

Nové Zámky ligger i den sørøstlige delen av Slovakia og bare 25 km fra den ungarske grensen i sør. Byen ligger ved elven Nitra, og det er omtrent 80 km til hovedstaden Bratislava og ca. 90 km til Budapest som er hovedstaden i Ungarn. I 2009 ble innbyggertallet i byen målt til litt over 40 000. Nové Zámky vokste opp rundt et fort og ble grunnlagt på midten av 1500-tallet.

Under 2. verdenskrig ble store deler av den historiske bydelen ødelagt og mange gamle bygninger gikk tapt. Likevel er det ennå noen historiske byggverk å se, hovedsakelig kirker og klostre som den katolske kirken og fransiskanerklosteret fra 1600-tallet. For å lære mer om byens historie kan man besøke museet Múzeum Jána Thaina Nové Zámky. I tillegg er det en vakker natur i og rundt byen samt nasjonalparker, spatilbud og en rekke gallerier.

Bratislava Milan Rastislav Štefánik Airport er den nærmeste flyplassen og befinner seg ca. 75 km vest for Nové Zámky.