Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Toledo

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Toledo inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Toledo miniguide

Leiebil Toledo
Bilutleie Toledo

Toledo er hovedstaden i provinsen Toledo og regionen Castilla-La Mancha. Byen ligger på en klippe og er omringet på tre sider av elven Tajo. Det er ca. 90 km til hovedstaden Madrid, mens grensen til Portugal befinner seg nesten 300 km unna. Toledo var et viktig administrativt senter i romertiden, og i 2008 lå innbyggertallet på rundt 80 000.

Toledo var Spanias hovedstad fra 1085 til 1562 og den historiske bydelen er oppført på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Den sjarmerende gamlebyen med sine kronglete, trange gater befinner seg ytterst på klippen, og her kan man se mange gamle severdigheter. Borgen Alcázar er et festningsverk som ble reist på en høyde over byen for omtrent 1000 år siden, og den gotiske katedralen ble bygd mellom 1200- og 1400-tallet. Det er mange museer i Toledo, blant annet Museum of El Greco hvor den spanske kunstneren bodde.

Madrid-Barajas Airport er Europas 4. travleste flyplass og ligger ca. 100 km nord for Toledo.