Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Torremolinos

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Torremolinos inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Torremolinos miniguide

Leiebil Torremolinos
Bilutleie Torremolinos

Torremolinos ligger på den populære kysten Costa del Sol sør i Spania som grenser til Middelhavet. Byen tilhører provinsen Málaga, og det er ca. 15 km til provinshovedstaden Málaga. Grensen til Portugal ligger omtrent 350 km vest for kystbyen, mens landets hovedstad Madrid befinner seg ca. 550 km nordover. Antall innbyggere i Torremolinos lå i 2006 på litt over 50 000.

Torremolinos er hovedsakelig en ferieby og var en av de tidligste stedene av sin sort langs Costa del Sol. Veldig mange turister trekker hit ettersom det finnes lange strender, palmer og grønt hav med muligheter for vannsport i Torremolinos, mens Málaga er en storby med gode handlemuligheter. Den største attraksjonen i Torremolinos er Aqualand hvor det finnes 100 meter høye klipper man kan hoppe fra, rafting i basseng, badeland for barna og mange ulike og til tider skremmende rutsjebaner.

Det offisielle navnet på flyplassen i Málaga er Pablo Ruiz Picasso Airport, og flyplassen ligger omtrent 7 km nord for Torremolinos.