Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Locarno

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Locarno inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Locarno miniguide

Leiebil Locarno
Bilutleie Locarno

Locarno ligger i den italienskspråklige kantonen Ticino – nærmere bestemt i den sørøstlige delen av Sveits, nær grensen mot Italia.  Byens idylliske plassering i den nordlige enden av den store innsjøen Lago Maggiore – og ved foten av Alpene – har gjort Locarno til et populært turistmål. Innbyggertallet på 15.000 stiger til 65.000, om forstedene regnes med.

Den gamle bydelen Città Vecchia er en av hovedattraksjonene i Locarno. Ellers ligger noen av byens mest ettertraktede severdigheter i utkanten av – eller eller litt utenfor – selve sentrum. Det gjelder bl.a. slottet Castello Visconteo fra 1100-tallet og klosteret Madonna del Sasso. Sistnevnte befinner seg i den høytliggende landsbyen Orselina. Herfra går det kabelbane til toppen av det 1.340 m høye fjellet Cardaca – hvor man kan bli fraktet videre med stolheis til toppen av Cinetta (1.671 m.o.h.). Fra begge fjelltoppene er det en fantastisk utsikt.

En attraksjon av en litt annen type er Astrovia Locarno, som er en modell av solsystemet i skalaen 1:1 milliard.  Solen og planetene er plasser langs sykkelstier i terrenget, og den lengste avstanden – mellom Solen (i utkanten av selve Locarno) og Pluto (i landsbyen Tegna) – er 6 km.

Det sentrale torget Piazza Grande i Città Vecchia (”Gamlebyen”) er  i sommerhalvåret arena for mange utendørskonserter – særlig i forbindelse med festivalen Moon and Stars i juli hvert år.  En annen stor, årlig kulturegivenhet er den velrenommerte Locarno International Film Festival i august.

Nærmeste flyplass er Lugano Airport, 46 km sør for Locarno, som fl.a. har ruter til destinasjoner i Italia, Tyskland, Frankrike og England.