Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Lugano

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Lugano inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Lugano miniguide

Leiebil Lugano
Bilutleie Lugano

Lugano ligger helt sør i Sveits, nær grensen mot Italia – i den italiensktalende kantonen Ticino. Byen – som har 53.000 innbyggere – ligger også sør for Alpene, ved innsjøen Lago di Lugano.

Lugano er en svært populær ferieby, noe som ikke minst skyldes nærheten til den vakre Lago di Lugano – og de varme, solfylte somrene her. Gjennomsnittstemperaturen i vannet i innsjøen ligger da mellom 19 og 24 grader C, og de mange flotte strendene – der hotellene og restaurantene ligger tett – virker forlokkende på svært mange turister. Det samme gjør de mange mulighetene for båtturer på innsjøen.

Av arkitektoniske severdigheter i selve byen må særlig San Lorenzo-katedralen fra 1400-tallet nevnes. Og blant Luganos mange museer står Museo delle Culture i en særstilling. Det ble åpnet i 1998 i en vakker, forhenværende herskapsvilla som ligger idyllisk til like ved vannkanten.

Lugano Airport er en mindre flyplass i utkanten av byen, som har en  internasjonal rutetrafikk – bl.a. til enkelte destinasjoner i Italia, Frankrike, Tyskland og England.