Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Lugano

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Lugano inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Lugano miniguide

Leiebil Lugano

Bilutleie Lugano

Lugano ligger helt sør i Sveits, nær grensen mot Italia – i den italiensktalende kantonen Ticino. Byen – som har 53.000 innbyggere – ligger også sør for Alpene, ved innsjøen Lago di Lugano.

Lugano er en svært populær ferieby, noe som ikke minst skyldes nærheten til den vakre Lago di Lugano – og de varme, solfylte somrene her. Gjennomsnittstemperaturen i vannet i innsjøen ligger da mellom 19 og 24 grader C, og de mange flotte strendene – der hotellene og restaurantene ligger tett – virker forlokkende på svært mange turister. Det samme gjør de mange mulighetene for båtturer på innsjøen.

Av arkitektoniske severdigheter i selve byen må særlig San Lorenzo-katedralen fra 1400-tallet nevnes. Og blant Luganos mange museer står Museo delle Culture i en særstilling. Det ble åpnet i 1998 i en vakker, forhenværende herskapsvilla som ligger idyllisk til like ved vannkanten.

Lugano Airport er en mindre flyplass i utkanten av byen, som har en  internasjonal rutetrafikk – bl.a. til enkelte destinasjoner i Italia, Frankrike, Tyskland og England.

Norsk bokmål