Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Side

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Side inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Side miniguide

Leiebil Side
Bilutleie Side

Side tilhører provinsen Antalya og ligger på sørvestkysten i Tyrkia. Byen ligger på en liten halvøy som er 1 km lang og 400 meter bred og som stikker ut i Middelhavet. Beliggenheten er ypperlig midt mellom de to populære feriebyene Antalya og Alanya, og det er ca 70 km til hver by. Side var en gresk havneby i oldtiden, og i dag ligger innbyggertallet på rundt 15 000 (2005).

På 1980-tallet vokste Side fra å være en fiskerlandsby til en idyllisk turistby. Her er det brede strender med palmer, restauranter og barer langs strandpromenaden og muligheter for aktiviteter som vannski, båtturer, fisking og dykking. Manavagat er et fjell hvor det er populært å dra på rideturer og i elven som ender med fossen Manavagat Waterfalls, er det gode muligheter for rafting. Det finnes mange historiske severdigheter i området, blant annet en romersk byport samt et offentlig bad som huser er romersk museum.

Det er ca. 70 km til Antalya Airport.