Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Cottbus

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Cottbus inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Cottbus miniguide

Leiebil Cottbus
Bilutleie Cottbus

Cottbus ligger i østre del av Tyskland, og tilhører delstaten Brandenburg. Byen har 102.000 innbyggere, og ligger ved elva Spree – ca. 20 km fra grensen til Polen.

Cottbus har flere historiske severdigheter, og et variert kulturliv med tallrike museer og kunstgallerier. Cottbus er dessuten en utmerket messe- og kongressby.

Den største turistattraksjonen er nok Altmarkt – markedsplassen i Gamlebyen – der bygningene i området stort sett er fra 1700- og 1800-tallet. Her finnes hyggelige caféer og restauranter, samt  små spesialforretninger. Apotekermuseet i Gamlebyen har mange besøkende, og den rekonstruerte markedsbrønnen er nok en severdighet.

Andre severdigheter i Cottbus er: Schloss (Slottet) Branitz fra 1700-tallet med den vakre Slottsparken, «Kunstmuseum Dieselkraftwerk Cottbus» – kunstsamling med malerier, skulpturer, grafikk og fotografier, byens lokalhistoriske museum, Klosterkirken fra 1300-tallet, Tårnet «Spremberger Turm» fra 1200-tallet og teateret «Staatstheater Cottbus» fra 1908.

Byen har ellers flotte parker og rekreasjonsområder, kino, planetarium og Zoo.

Nærmeste internasjonale flyplass er Berlin Brandenburg Flyplass, som ligger 107 km nordvest for Cottbus.

Dresden Flyplass, som ligger 128 km sør for Cottbus, er også et alternativ.