Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Flensburg

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Flensburg inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Flensburg miniguide

Leiebil Flensburg
Bilutleie Flensburg

Flensburg (dansk: Flensborg) er en by med rundt 85.000 innbyggere, som ligger i Tysklands nordligste delstat – Schleswig-Holstein – bare 11 km sør for grensen mot Danmark, innerst i Flensburg Förde (fjord).

Byen ble grunnlagt av danskene på 1100-tallet, og fikk i 1284 kjøpstadsrettigheter. Den tilhørte da hertugdømmet Slesvig.  I perioden 1460-1864 var Schleswig-Holstein i peronalunion med Danmark – og Flensburg fortsatte å ha et dansk preg. Fremdeles er dansk et offisielt anerkjent minoritetsspråk.

Blant byens severdigheter må de fire middelalderkirkene i den indre bykjernen nevnes – den eldste, St. Hans, ble oppført på 1100-tallet. Byen har også flere interessante museer, deriblant kunstmuseet Museumsberg, Schiffahrtmuseum Flensburg (sjøfartsmuseum) – og, ikke minst, den restaurerte museumsdamperen ”Alexandra”. Den ligger ved havnen, og er Tysklands eldste bevarte ”salong-dampskip” (bygget 1908 i Hamburg).

Flensburg er ellers kjent som en svært travel shoppingby – og det finnes en rekke store kjøpesentre her, både i og utenfor sentrum.

Nærmeste flyplass med fast rutetrafikk er Sønderborg Flyplass i Danmark, 42 km nordøst for Flensburg. Herfra er det daglig forbindelse med København (Kastrup).