Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Flensburg

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Flensburg inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Flensburg miniguide

Leiebil Flensburg

Bilutleie Flensburg

Flensburg (dansk: Flensborg) er en by med rundt 85.000 innbyggere, som ligger i Tysklands nordligste delstat – Schleswig-Holstein – bare 11 km sør for grensen mot Danmark, innerst i Flensburg Förde (fjord).

Byen ble grunnlagt av danskene på 1100-tallet, og fikk i 1284 kjøpstadsrettigheter. Den tilhørte da hertugdømmet Slesvig.  I perioden 1460-1864 var Schleswig-Holstein i peronalunion med Danmark – og Flensburg fortsatte å ha et dansk preg. Fremdeles er dansk et offisielt anerkjent minoritetsspråk.

Blant byens severdigheter må de fire middelalderkirkene i den indre bykjernen nevnes – den eldste, St. Hans, ble oppført på 1100-tallet. Byen har også flere interessante museer, deriblant kunstmuseet Museumsberg , Schiffahrtmuseum Flensburg (sjøfartsmuseum) – og, ikke minst, den restaurerte museumsdamperen ”Alexandra”. Den ligger ved havnen, og er Tysklands eldste bevarte ”salong-dampskip” (bygget 1908 i Hamburg).

Flensburg er ellers kjent som en svært travel shoppingby – og det finnes en rekke store kjøpesentre her, både i og utenfor sentrum.

Nærmeste flyplass med fast rutetrafikk er Sønderborg Flyplass i Danmark, 42 km nordøst for Flensburg. Herfra er det daglig forbindelse med København (Kastrup).

Norsk bokmål