Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Frankenthal

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Frankenthal inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Frankenthal miniguide

Leiebil Frankenthal
Bilutleie Frankenthal – Foto: © Xocolatl

Frankenthal, som har ca. 47.000 innbyggere, ligger ved Rhinens bielv Isenach i den sørvestlige delen av Tyskland – nærmere bestemt i delstaten Rheinland-Pfalz. Avstanden til større byer som Worms i nord og Mannheim i sørøst er i begge tilfeller 15 km.

Frankenthal er første gang omtalt i historiske kilder fra slutten av 700-tallet – og den fikk bystatus i 1577.

Sentrum ble imidlertid nærmest totalt ødelagt under alliert bombardement i 1943. Derfor har dagens Frankenthal svært få historiske bygninger å vise fram. Noen ruiner er likevel bevart, og disse er blant  byens viktigste attraksjoner. Det gjelder i særlig grad den tidligere stiftskirken St. Maria Magdalena (også kjent som Erkenbert-ruinen). I nærheten liger Erkenbert-museet, der byens historie er dokumentert.

Det eneste i det gamle sentrum som ikke ble ødelagt under 2. verdenskrig, er de to triumfbue-liknende byportene Wormser Tor og Speyerer Tor (begge oppført i begynnelsen av 1770-årene). Ellers finnes det et par vakre, gjenoppbyggede kirker: Pfarrkirche St. Dreifaltigkeit (barokk-kirke fra tidlig 1700-tall) og Zwölf-Apostel-Kirche (1600-tallet), som har byens høyeste kirketårn.

City-Flyplass Mannheim ligger 13 km sørøst for Frankenthal. Det er en regional flyplass med faste ruter til Berlin og Hamburg. Nærmeste internasjonale lufthavn er Frankfurt Flyplass, ca. 90 km lengre nord.