Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Denver

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Denver inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Denver miniguide

Leiebil Denver

Bilutleie Denver

Denver er hovedstad og største by i den amerikanske delstaten Colorado, og har 599.000 innbyggere (2008). Folketallet i storbyregionen er hele 2,5 millioner innbyggere. Denver ligger 1609 m.o.h. ved elva South Platte – 24 km øst for den berømte fjellkjeden Rocky Mountains.

Byen ble grunnlagt i 1858 som gruveby. I dag fremstår Denver som en moderne og attraktiv storby med mange historiske og kulturelle turistattraksjoner.

Colorado State Capitol – regjeringsbygningen fra 1907 er en populær turistattraksjon i Denver, der det er tillatt for publikum å komme opp i toppen av bygningen. Herfra har man flott utsikt til Rocky Mountains.

Også kunstmuseet «Denver Art Museum» er verdt et besøk. Det har både permanente og skiftende utstillinger av samtidskunst –  samt av indisk, colombiansk og moderne kunst.

Denver har også mange parker og grøntarealer, samt flere hundre restauranter, yrende uteliv og gode shoppingmuligheter. Byen har i tillegg botanisk hage, dyrepark, planetarium og fornøyelsespark.

Rocky Mountain National Park ligger omlag 1 times kjøring fra Denver.

Byens hovedflyplass er Denver Internasjonale Flyplass, som ligger 30 km nordøst for sentrum.

Norsk bokmål