Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 bilutleieselskaper for å gi deg den beste prisen

Leiebilguiden.no søker etter beste pris på leiebil fra 1600 forskjellige selskaper inkludert Avis, Hertz, Alamo, National, Europcar, Sixt, Thrifty, Budget og Advantage. Sammen med spesialforhandlede avtaler garanterer dette lave priser på bilutleie. Det forekommer aldri noen skjulte avgifter eller kostnader når du bestiller leiebil gjennom oss.

tick-2 Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2 Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2 Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2 Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2 Ingen kredittkortgebyrer

tick-2 Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Denver

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Denver inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Denver miniguide

Leiebil Denver

Bilutleie Denver

Denver er hovedstad og største by i den amerikanske delstaten Colorado, og har 599.000 innbyggere (2008). Folketallet i storbyregionen er hele 2,5 millioner innbyggere. Denver ligger 1609 m.o.h. ved elva South Platte – 24 km øst for den berømte fjellkjeden Rocky Mountains.

Byen ble grunnlagt i 1858 som gruveby. I dag fremstår Denver som en moderne og attraktiv storby med mange historiske og kulturelle turistattraksjoner.

Colorado State Capitol – regjeringsbygningen fra 1907 er en populær turistattraksjon i Denver, der det er tillatt for publikum å komme opp i toppen av bygningen. Herfra har man flott utsikt til Rocky Mountains.

Også kunstmuseet “Denver Art Museum” er verdt et besøk. Det har både permanente og skiftende utstillinger av samtidskunst –  samt av indisk, colombiansk og moderne kunst.

Denver har også mange parker og grøntarealer, samt flere hundre restauranter, yrende uteliv og gode shoppingmuligheter. Byen har i tillegg botanisk hage, dyrepark, planetarium og fornøyelsespark.

Rocky Mountain National Park ligger omlag 1 times kjøring fra Denver.

Byens hovedflyplass er Denver Internasjonale Flyplass, som ligger 30 km nordøst for sentrum.