Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Denver

Om du planlegger ferie eller et opphold i Denver, trenger du ikke å bekymre deg da du har en rekke bilutleiefirmaer å velge mellom. Bilene er klassiske, fine, rimelige og pålitelige. Det er bilutleie i og rundt flyplassen, og en kan bestille på nett. Å leie bil er veldig enkelt og raskt.

Denver Guide

Leiebil Denver
Bilutleie Denver

Byen og kommunen Denver er et flott sted, og hovedstaden i staten Colorado, USA. Dette er en av de raskest voksende byene i USA. Den ligger mellom Southern Rocky Mountain Front med Cheyenne, Wyoming, i nord og Albuquerque, New Mexico i sør. Dette er en kulturell by med nasjonens mest unike byparker, inkludert det spektakulære Red Rocks Park & Amphitheatre. Byer nær Denver omfatter Aurora, Colorado Springs og Wichita. 

Innbyggertallet i Denver er beregnet til rundt 716 492, noe som gjør at dette er den 19. mest folkerike byen i USA. Dette er en av de byene som har vist en god vekstrate siden folketellingen i 2010. Det er et fint sted å besøke takket være herlige museer/kulturelle institusjoner som Art Museum, et museum som er anerkjent for sin samling av naturlige arbeider og hjem til den kjente personen som overlevde Titanic: Molly Brown. Denver er også inngangsporten til omkringliggende Rocky Mountains skiresorter. 

Denver har i gjennomsnitt 300 soldager i året. Med beliggenhet øst i fjellkjeden, har Denver en varm og tørr atmosfære med mer dagslys enn San Diego og Miami Beach. Gjennom vinteren er Denver tørrere enn Arizona, med et gjennomsnittlig maksimum på 45 grader i februar. Golfbaner holder åpent hele året, og blir brukt så mye som 30 dager i januar. Denver får i gjennomsnitt bare 35 centimeter med snø i året, nesten det samme som Los Angeles. 

Denver har en utrolig kultur- og kunstscene. Denver Performing Arts Complex, Tony Award-winning Broadway Theatre og omreisende show. Det 92 millioner dollars Ellie Caulkins Opera House regnes som en av de beste akustiske scenene i landet, og Metro Denver samler mer kunst enn noen annen by. Det er også store museer i byen. Eksempler på dette er Denver Art Museum, Clyfford Art Museum, Wings Over the Rockies Air and Space Museum og History Colorado Centre, bare for å nevne noen. 

Utforsk med leiebil

Det er mange steder i Denver du kan utforske med leiebil. Besøk Dinosaur Ridge, som ligger 23 km fra Denver. Dette ligger ved Front Range i Rocky Mountains. De har over 300 Cretaceous dinosaurspor, et par hundre dinosaur-bein og mange andre fossiler, inkludert rippel- og platefunn. På innsiden finner du Dinosaur Ridge Walk, som er rundt 3,2 km lang, mangrove-sump og et besøkssenter med gavebutikk og utstillingssal. 

Du kan også besøke Red Rocks Park og Amphitheatre, som ligger 30 km unna Denver. Dette er en av verdens beste konsertfasiliteter. Her er det også en park, som er åpen en time før soloppgang og stenges etter solnedgang. Du kan gå tur i Trading Post Trail, sykle mountainbike, ri på hest ved Red Rocks trail eller bli med på yoga i steinene. Du kan også få innblikk i steinenes historie, eller se en film om steinene. Det er også et serveringssted kalt Red Rock’s Ship Rock Grille, der du får noe å spise. 

De andre stedene du kan utforske med leiebil er byens restauranter. Denver er kjent for gode restauranter, ofte drevet av kokken selv. De tilbyr steakhouse, meksikansk, japansk, asiatisk og kinesisk mat. Her finner du også Frasca Food & Wine, som var blant de 38 beste restaurantene i USA, samt Basta, Blackbelly Market, The Wolf’s Tailor og flere. 

Flyplasser

Det finnes flere flyplasser rundt byen Denver. Disse er Denver International Airport, Centennial Airport (APA), Rocky Mountain Metropolitan Airport, Signature Flight Support, Colorado Air og Spaceport m.fl. Denver International Airport er den største flyplassen i Denver og i USA. De har direkteflyvninger til 215 destinasjoner, deriblant Mexico, Frankrike, Japan, Tyskland og Kanada. 

Denver International Airport er den 20. mest trafikkerte flyplassen i verden, og den 5. travleste i USA. Den har gode fasiliteter og et vennlig personale, som assisterer deg om du trenger hjelp. Her finnes en romslig parkeringsplass med gode parkeringslommer, god sikkerhet, butikker, restauranter og andre tjenester. Flyplassen tilbyr et bredt utvalg av lokale og nasjonale merker. 

I tillegg til dette har Denver International Airport rundt 10 store bilutleiefirmaer for sine gjester. Firmaene ligger på flyplassens område, og tilbyr transfer til og fra Jeppesen Terminal. De kjører deg til destinasjonen uten problem. Noen av dem finnes også på nett, mens andre må oppsøkes personlig. Eksempler på bilutleiefirmaer er Advantage, Alamo, Avis, Budget, Dollar m.fl. Med dem får du enkel tilgang til byen. 

Trafikk

Veiene i Denver er i god stand, og gir derfor smidig kjøring rundt i byen. Akkurat som en hvilken som helst annen by, har også Denver endel trafikk i rushtiden. Den verste trafikkdagen er fredag fra 17:00 til 18:00. Den beste trafikkdagen er mandag, hvorav den beste tiden er 06:00 til 07:00. 

Fartsgrensen i Denver er 105 km/t og opp til 120km/t for firefelts vei, og 88 km/t for landeveier som ikke er fire felt, 48km/t i bebygde strøk og 64km/t for fjellveier i åpent landskap. Det er godt med parkeringsplasser, men det koster penger. Parkeringsmulighetene omfatter bruk av parkeringsapp for mobilen for å få plass, gratis parkering på gaten i sentrum på søndager og helligdager, samt utenom gatene til en veldig god pris.