Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie New York JFK Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i New York JFK Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

New York JFK Lufthavn miniguide

Leiebil New York JFK Lufthavn
Bilutleie New York JFK Lufthavn

John F. Kennedy Internasjonale Flyplass (JFK) ligger 24 km sørøst for Manhattan i New York. Den aller beste måten å reise mellom New York og flyplassen på er med flytog. De bilutleieselskapene som er til stede på flyplassen er Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz og National.

47,807,816 passasjerer benyttet seg av New York JFK Lufthavn i 2008 noe som gjør den til en av de 15 største i hele verden når det gjelder antall passasjerer. Den er den flyplassen i USA som har flest internasjonale passasjerer. Rundt 100 flyselskaper fra 50 ulike land betjener flyplassen, og den er hovedbase for American Airlines, Delta Air Lines, JetBlue Airways samt Polar Air Cargo. De 5 mest populære internasjonale destinasjonene er London, Paris, Frankfurt, Santo Domingo og Roma. New York JFK Lufthavn består av 8 terminaler som har togforbindelse.

Det er et godt utvalg av kafeer, barer, restauranter og butikker på alle terminalene. Tax free finnes på terminal 1, 2, 3, 4, 7, 8 og 9. Andre fasiliteter er trådløst internett, kapell, legesenter, baby/familierom, minibank, postkontor og konferansesenter. Ramada Plaza Hotel ligger på selve flyplassen og det finnes flere hotell like i nærheten.