Vi sammenligner 1700 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Boston

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Boston inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Boston miniguide

Leiebil Boston
Bilutleie Boston

Boston ligger nordøst i USA, og er hovedstad og største by i delstaten Massachsetts. Byen har   innbyggere, og er regionens kommersielle og kulturelle sentrum. Boston ble grunnlagt i 1630, og er en av de eldste i landet.

Byen har en rekke kjente universiteter, og er et populært reisemål for turister – med over 12 millioner besøkende årlig.

En av de mest populære turistattraksjonene i Boston er Skywalk Observatory – byens utsiktssted i toppen av Prudential Tower –  der man har 360 graders panoramautsikt. Her finnes også den populære restauranten «Top of the Hub».  Også Museum of Fine Arts har mange besøkende  –  med en av verdens største kunstsamlinger fra Asia der man i tillegg kan se egyptiske mumier.

Byens turistattraksjon for hele familien er Museum of Science – med interaktiv utstilling og lasershow, IMAX-kino og Planetarium.

I Boston ligger også JFK Memorial Museum & Library – museum som er dedikert til John F. Kennedy, med fokus på hans liv og karriere.

Byens flyplass – Logan Internasjonale Flyplass – ligger 5 km øst for sentrum.