Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Boston

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Boston inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Boston er en by rik på historie og kultur, og med en leiebil har du friheten til å oppleve alt fra de sjarmerende brosteinsgatene i Beacon Hill til det pulserende livet i Back Bay på egenhånd. Uansett om du er der for forretninger eller fornøyelser, gjør en leiebil at du får mest mulig ut av ditt besøk.

Boston miniguide

Leiebil Boston
Bilutleie Boston

Boston ligger nordøst i USA, og er hovedstad og største by i delstaten Massachsetts. Byen har 675 000 innbyggere, og er regionens kommersielle og kulturelle sentrum. Boston ble grunnlagt i 1630, og er en av de eldste i landet.

Byen har en rekke kjente universiteter, og er et populært reisemål for turister – med over 12 millioner besøkende årlig.

En av de mest populære turistattraksjonene i Boston er Skywalk Observatory – byens utsiktssted i toppen av Prudential Tower –  der man har 360 graders panoramautsikt. Her finnes også den populære restauranten «Top of the Hub».  Også Museum of Fine Arts har mange besøkende  –  med en av verdens største kunstsamlinger fra Asia der man i tillegg kan se egyptiske mumier.

Byens turistattraksjon for hele familien er Museum of Science – med interaktiv utstilling og lasershow, IMAX-kino og Planetarium.

I Boston ligger også JFK Memorial Museum & Library – museum som er dedikert til John F. Kennedy, med fokus på hans liv og karriere.

Boston har et fuktig kontinentalklima, med varme, fuktige somre og kalde, snørike vintre. Gjennomsnittstemperaturene varierer fra -1°C til 3°C på vinteren til 22°C til 28°C om sommeren.

Flyplass

Logan International Airport (BOS) er hovedflyplassen som betjener Boston-området. Den ligger omtrent 6 kilometer fra bysentrum. En annen nærliggende flyplass er Manchester-Boston Regional Airport (MHT), som ligger rundt 88 kilometer nord for byen. Du finner en rekke populære bilutleiefirmaer som Avis, Hertz og National på flyplassen.

Noen av de mest populære flyrutene til og fra Boston inkluderer destinasjoner som New YorkWashington D.C., og Chicago. Direkte internasjonale flyvninger kobler Boston med større byer rundt om i verden, inkludert LondonParis, og Tokyo.

Kjøretips med leiebil i Boston

Med en leiebil i Bostonkan du utforske en rekkespennende utflukter rundt i området. Med friheten en leiebil gir, kan du utforske Massachusetts’ rike utvalg av attraksjoner, fra historiske steder til naturskjønne ruter.

Nærliggende byer og tettsteder:

  • Salem: Kjent for sin hekseprosesshistorie. Salem ligger bare en kort kjøretur unna med leiebil. Her kan du besøke Salem Witch Museum og utforske den historiske sjarmen til byen.
  • Lexington og Concord: Disse byene spiller en sentral rolle i USAs historie med begynnelsen av den amerikanske revolusjonen. De ligger omtrent 30 minutters kjøring fra Boston.

Naturskjønne ruter og parker:

  • The Freedom Trail: Selv om det primært er en vandrerute i Boston, kan du kjøre til forskjellige deler av stien og gå delstrekninger.
  • Cape Cod: Kjør til denne halvøya med en leiebil for en dagstur eller en helgetur. Her kan du nyte strendene, fyrene og det lokale sjømatkjøkkenet.