Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 bilutleieselskaper for å gi deg den beste prisen

Leiebilguiden.no søker etter beste pris på leiebil fra 1600 forskjellige selskaper inkludert Avis, Hertz, Alamo, National, Europcar, Sixt, Thrifty, Budget og Advantage. Sammen med spesialforhandlede avtaler garanterer dette lave priser på bilutleie. Det forekommer aldri noen skjulte avgifter eller kostnader når du bestiller leiebil gjennom oss.

tick-2 Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2 Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2 Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2 Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2 Ingen kredittkortgebyrer

tick-2 Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Boston

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Boston inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Boston miniguide

Leiebil Boston

Bilutleie Boston

Boston ligger nordøst i USA, og er hovedstad og største by i delstaten Massachsetts. Byen har   innbyggere, og er regionens kommersielle og kulturelle sentrum. Boston ble grunnlagt i 1630, og er en av de eldste i landet.

Byen har en rekke kjente universiteter, og er et populært reisemål for turister – med over 12 millioner besøkende årlig.

En av de mest populære turistattraksjonene i Boston er Skywalk Observatory – byens utsiktssted i toppen av Prudential Tower –  der man har 360 graders panoramautsikt. Her finnes også den populære restauranten “Top of the Hub”.  Også Museum of Fine Arts har mange besøkende  –  med en av verdens største kunstsamlinger fra Asia der man i tillegg kan se egyptiske mumier.

Byens turistattraksjon for hele familien er Museum of Science – med interaktiv utstilling og lasershow, IMAX-kino og Planetarium.

I Boston ligger også JFK Memorial Museum & Library – museum som er dedikert til John F. Kennedy, med fokus på hans liv og karriere.

Byens flyplass – Logan Internasjonale Flyplass – ligger 5 km øst for sentrum.