Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Ayers Rock

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Ayers Rock inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Ayers Rock miniguide

Leiebil Ayers Rock
Bilutleie Ayers Rock

Ayers Rock er en av de mest egenartede turistattraksjonene i Australia – et rødaktig sandsteins-fjell i det indre av kontinentet, nærmere bestemt i den sørøstlige delen av Northern Territory. Fjellet antas å være rundt 230 millioner år gammelt, og rager 330 meter over et ellers nesten helt flatt slettelandskap. Nærmeste by er Alice Springs, ca. 450 km nordøst for Ayers Rock.

Inni fjellet er det flere interessante huler med veggmalerier laget av Australias urbefolkning, aboriginerne. De har for øvrig alltid kalt fjellet Uluru – og siden 2002 har det offisielle navnet vært Uluru/Ayers Rock. Rundt fjellet er det i dag en nasjonalpark – Uluru-Kata Tjuta National Park – som dekker et areal på hele 1398 km2. Den omfatter bl.a. også Kata Tjuta/Mount Olga – en gruppe særegne, kuppelformede klipper som ligger ca. 25 km vest for Ayers Rock. Hele parken står på UNESCOs verdensarvliste.

I nærheten av Ayers Rock ble det for få år siden bygget et feriesenter – Ayers Rock Resort – der hoteller, restauranter, supermarked m.m. omkranser en idyllisk, åpen plass med svømmebasseng.

6 km utenfor feriesenteret finner man flyplassen Ayers Rock Resort Airport, som har daglige ruteforbindelse med byene Perth, Sydney, Cairns og Alice Springs.