Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Hirtshals

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Hirtshals inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Hirtshals miniguide

Leiebil Hirtshals
Bilutleie Hirtshals

Den lille byen Hirtshals, med sine 6.310 innbyggere (2009), ligger nord i Vendsyssel – nærmere bestemt i Hjørring kommune og i Region Nordjylland. Det er en relativt ung by, som vokste fram i første halvdel av 1900-tallet rundt en nyanlagt fiskeri- og ferjehavn. Det er fremdeles først og fremst som fiskeri- og ferjeby Hirtshals er kjent.

Byens største turistattraksjon er Nordsøen Oceanarium (tidl. Nordsømuseet) – Nord-Europas største akvarium. Her finnes det mellom 2000 og 3000 hjemlige og eksotiske fisk, som kan boltre seg i totalt 4,5 millioner liter vann. I tillegg kan de besøkende daglig oppleve seler som fores og leker seg i et eget selarium.

Det går daglig store bilferjer mellom Hirtshals og de sør-norske byene Kristiansand og Larvik (overfartstid ca 3,5 timer). I sommerhalvåret går det dessuten hurtigbåt til Kristiansand (2t. 15 min.). Også mellom Hirtshals og de vest-norske byene Stavanger og Bergen er det ferjeforbindelse.

Nærmeste internasjonale flyplass er Aalborg Lufthavn, ca. 60 kilometer sør for Hirtshals.