Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Hirtshals

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Hirtshals inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Hirtshals miniguide

Leiebil Hirtshals

Bilutleie Hirtshals

Den lille byen Hirtshals, med sine 6.310 innbyggere (2009), ligger nord i Vendsyssel – nærmere bestemt i Hjørring kommune og i Region Nordjylland. Det er en relativt ung by, som vokste fram i første halvdel av 1900-tallet rundt en nyanlagt fiskeri- og ferjehavn. Det er fremdeles først og fremst som fiskeri- og ferjeby Hirtshals er kjent.

Byens største turistattraksjon er Nordsøen Oceanarium (tidl. Nordsømuseet) – Nord-Europas største akvarium. Her finnes det mellom 2000 og 3000 hjemlige og eksotiske fisk, som kan boltre seg i totalt 4,5 millioner liter vann. I tillegg kan de besøkende daglig oppleve seler som fores og leker seg i et eget selarium.

Det går daglig store bilferjer mellom Hirtshals og de sør-norske byene Kristiansand og Larvik (overfartstid ca 3,5 timer). I sommerhalvåret går det dessuten hurtigbåt til Kristiansand (2t. 15 min.). Også mellom Hirtshals og de vest-norske byene Stavanger og Bergen er det ferjeforbindelse.

Nærmeste internasjonale flyplass er Aalborg Lufthavn, ca. 60 kilometer sør for Hirtshals.

Norsk bokmål