Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Pau Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Pau Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Pau Lufthavn miniguide

Leiebil Pau Lufthavn
Bilutleie Pau Lufthavn

Pau Pyrénées Airport (PUF) ligger 10 km nordøst for Pau i Frankrike. Det går busser mellom Pau og flyplassen. De bilutleieselskapene som er representert er Hertz, Sixt, Avis, Europcar og National/Citer

Rundt 800 000 passasjerer besøkte Pau Lufthavn i 2008. Den opplevde en betydelig vekst etter ankomsten av lavprisselskapene Ryanair og Transavia, den betjenes også av Air France. I 2007 krasjet et Air France fly fra Pau til Paris, alle passasjerene bortsett fra en overlevde. Fra Pau Lufthavn går det først og fremst an å reise til andre destinasjoner i Frankrike, men også til byer som Brussel og London.

Pau Lufthavn har en restaurant som også har en barseksjon og et brasserie. Det finnes en butikk på flyplassen. Andre fasiliteter er Møterom, businesslounge, førstehjelp og minibank. Det er ingen hoteller på flyplassen.