Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Tangier

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Tangier inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Tangier miniguide

Leiebil Tangier
Bilutleie Tangier

Tangier en by nord i Marokko ved Gibraltar-stredet. 669.000 innbyggere bor i den viktige havnebyen (2004). Herfra går det båt til Spania og Gibraltar.

Tangier har et stort marked, og ble kjent som et smuglersentrum etter 2.verdenskrig. Byen er omgitt av murer og ligger som et amfi fra Tangerbukten. Ved havnen ligger et gammelt citadell og et sultanpalass, med etnografisk og arkeologisk museum. Den gamle bydelen har bebyggelse fra middelalderen. Besøkende kan ta en tur langs stranden og gå innom et kunstmuseum eller graven til Ibn Battouta, en bereist islamsk rettslærd, quadi. Tangier var opprinnelig en fønisk koloni og stammer fra 1400 f. Kr. 100 f. Kr. tok romerne over byen, og fra 683 ble byen arabisk. Den hadde en viktig rolle som overfartssted til Spania på maurernes tid. Tangier har i perioder tilhørt Portugal, Frankrike, Spania, og England, og har en stor europeisk bydel.

Tangier-Boukhalef flyplassen ligger 12 kilometer fra byen.