Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Harstad

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Harstad inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Skal du til Harstad, og trenger leiebil når du lander på flyplassen? Det lønner seg å bestille leiebilen i god tid før avreise, og ved å sammenligne priser fra flere forskjellige bilutleiefirmaer vil du kunne finne billigst mulig leie bil. Ved forhåndsbestilling av leiebil vil dessuten bilen stå klar når du ankommer flyplassen.

Harstad miniguide

Harstad
Bilutleie Harstad

Kystbyen Harstad ligger i Troms fylke i Nord-Norge, og har 23.300 innbyggere (2010). Byen ligger på Norges største øy – Hinnøya – ut mot Vågsfjorden. Fra øya har man fastlandsforbindelse via Tjeldsundbrua.

Harstad har et rikt kulturliv, og er dessuten et viktig trafikknutepunkt. Hurtigruta som trafikkerer mellom Bergen og Kirkenes ankommer daglig Harstad, av både nord- og sørgående ferger.

Turistattraksjoner i Harstad er først og fremst naturen med det vakre nord-norske kystlandskapet.  Byen ligger dessuten nord for polarsirkelen, og man kan derfor i klarvær få oppleve midnattssolen sommerstid, og nordlyset vinterstid.

Andre severdigheter i Harstad er bl.a. Trondarnes Distriktsmuseum – med utstilling av Harstadregionens lokalhistorie, Harstad Kirke fra 1958, Trondenes Kirke fra 1200-tallet, Adolfkanonen – verdens største landbaserte kanon, bygget under 2. verdenskrig, samt seilskuta «Anna Rogde» – bygget i 1867/68. Denne er antageligvis verdens eldste seilende skonnert.

6 km nord for Harstad sentrum ligger «Røkenes gård og Gjestehus» fra 1750-tallet. Stedet er en populær turistattraksjon, og ligger i naturskjønne omgivelser. Her finnes flere vakre gamle hus, kunstgalleri, restaurant/café samt golfbane i nærområdet.

Harstad er vertskap for det årlige kulturarrangementet «Festspillene i Nord-Norge», og finner sted i juni måned. Festspillene varer i en uke, og tilbyr konserter, utstillinger, teaterforestillinger m.m. Nærmeste byer til Harstad er Narvik (117 km), (Tromsø (300 km) og Bodø (312 km).

Flyplass

Narvik Lufthavn – Evenes (EVE) ligger 44 km sørøst for Harstad, og 75 km nordvest for Narvik. På flyplassen finner man skrankene til flere bilutleiefirmaer – deriblant Avis, Budget, Europcar, Hertz og Sixt. Reisetiden med bil til Harstad sentrum er 45 minutter.

Kjøretips med leiebil

Det finnes imidlertid en rekke distrikter og områder i regionen som man kan utforske med leiebil, og et tips er å ta en dagstur til tettstedet Svolvær på Lofoten, som befinner seg 169 km sørvest for Harstad. Siden 2007 har Lofoten hatt fastlandsforbindelse, og kjøreturen går gjennom ubebodd og urørt natur. Svolvær har en viktig fiskerihavn, og her kan man besøke kunstgallerier og krigsminnemuseet samt se utstilling av is-skulpturer.

Med leiebil i Harstad kan man også besøke Polar Park – som er verdens nordligste dyrepark. Polar Park ligger i Bardu – 120 km sørøst for Harstad. Stedet åpnet i 1994, og her kan man bl.a. se rev, ulv, bjørn, gaupe og jerv.