Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Legnica

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Legnica inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Legnica miniguide

Leiebil Legnica

Bilutleie Legnica

Legnica ligger vest i Polen nær den tyske grensen. Byen er lokalisert 65 kilometer vest for Wroclaw i Schlesien provinsen. Totalt 107.0000 innbyggere (2005) bor i Legnica.

Byen som tidligere var kjent som Lignica, ble gitt til Polen av Tyskland i 1946 etter andre verdenskrig. I 1241 var tok slaget ved Legnica sted da den mongolske invasjonen kom til Europa. Var en viktig by og vokste etter gullfunn i Kaczawa-elven. Legnica har en rekke gamle byggverk, som Johannes-kirken fra 1294, Peter-Paul-kirken fra 1333, og et slott fra 1400-tallet, som delvis er gjenoppbygd etter krigsødeleggelsene i 1945. Blant byens historiske attraksjoner er også Lubiaz Abbots hus som huser et koppermuseum. Gamlebyen har også en fin markedsplass med et rådhus i barokkstil.

Edgar flyplass i Praha ligger 182 kilometer fra Legnica mens Warszawas John Paul II internasjonale flyplass liger 279 kilometer fra sentrum av Legnica.

Norsk bokmål