Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Legnica

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Legnica inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Legnica miniguide

Leiebil Legnica
Bilutleie Legnica

Legnica ligger vest i Polen nær den tyske grensen. Byen er lokalisert 65 kilometer vest for Wroclaw i Schlesien provinsen. Totalt 107.0000 innbyggere (2005) bor i Legnica.

Byen som tidligere var kjent som Lignica, ble gitt til Polen av Tyskland i 1946 etter andre verdenskrig. I 1241 var tok slaget ved Legnica sted da den mongolske invasjonen kom til Europa. Var en viktig by og vokste etter gullfunn i Kaczawa-elven. Legnica har en rekke gamle byggverk, som Johannes-kirken fra 1294, Peter-Paul-kirken fra 1333, og et slott fra 1400-tallet, som delvis er gjenoppbygd etter krigsødeleggelsene i 1945. Blant byens historiske attraksjoner er også Lubiaz Abbots hus som huser et koppermuseum. Gamlebyen har også en fin markedsplass med et rådhus i barokkstil.

Edgar flyplass i Praha ligger 182 kilometer fra Legnica mens Warszawas John Paul II internasjonale flyplass liger 279 kilometer fra sentrum av Legnica.