Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Fribourg

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Fribourg inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Fribourg miniguide

Leiebil Fribourg
Bilutleie Fribourg

Fribourg (tysk: Freiburg im Üechtland) ligger i den vestlige delen av Sveits – midt mellom Genève og Zürich. Byen, som er tospråklig (fransk og tysk), er hovedstad i kantonen med samme navn. Fribourg ble grunnagt i 1157 – og har i dag ca. 34.000 innbyggere.

Den fremste attraksjonen i Fribourg er det gamle bysentrum, som i likhet med Altstadt i hovedstaden Bern, har bevart sitt middelalderpreg innenfor en intakt bymur.  Mange av bygningene er fra 1500-tallet. Noen er også eldre, bl.a. katedralen St. Nicolas, som ble påbegynt i 1238.

Ellers må det gamle rådhuset i rød sandstein nevnes blant de arkitektoniske severdighetene. Det gamle bysentrum har en idyllisk plassering på ei halvøy i elva Sarine.

De nærmeste internasjonale lufthavnene er Aéroport Genève Cointrin (138 km sørvest for Fribourg) og Flughafen Zürich (155 km nordøst for Fribourg.