Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Fribourg

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Fribourg inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Fribourg miniguide

Leiebil Fribourg

Bilutleie Fribourg

Fribourg (tysk: Freiburg im Üechtland) ligger i den vestlige delen av Sveits – midt mellom Genève og Zürich. Byen, som er tospråklig (fransk og tysk), er hovedstad i kantonen med samme navn. Fribourg ble grunnagt i 1157 – og har i dag ca. 34.000 innbyggere.

Den fremste attraksjonen i Fribourg er det gamle bysentrum, som i likhet med Altstadt i hovedstaden Bern, har bevart sitt middelalderpreg innenfor en intakt bymur.  Mange av bygningene er fra 1500-tallet. Noen er også eldre, bl.a. katedralen St. Nicolas, som ble påbegynt i 1238.

Ellers må det gamle rådhuset i rød sandstein nevnes blant de arkitektoniske severdighetene. Det gamle bysentrum har en idyllisk plassering på ei halvøy i elva Sarine.

De nærmeste internasjonale lufthavnene er Aéroport Genève Cointrin (138 km sørvest for Fribourg) og Flughafen Zürich (155 km nordøst for Fribourg.

Norsk bokmål