Leiebil Syria

Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Syria

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Syria inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Syria miniguide

Leiebil Syria

Bilutleie Syria

Syria (offisielt: Den arabiske republikk Syria) ligger i Midtøsten og har 21,9 millioner innbyggere (2009). Landet har kystlinje mot Middelhavet, og grenser til landene Tyrkia, Irak, Jordan, Libanon og Israel.

Syria har et variert landskap, med ørkener, sletter og fjell. Kystslettene i vest består av sanddyner. Landets viktigste elv – Eufrat – ligger i øst. Høyeste fjell er Hermonfjellet – som befinner seg 2814 m.o.h., på grensen mellom Syria og Libanon.

Landet har for det meste et subtropisk klima, med varme, tørre somre, og kjølige vintre. Likevel har kystområdene i vest Middelhavs-klima, og de østlige områdene har ørkenklima.

Hovedstaden Damaskus er Syrias kulturelle og religiøse sentrum, og ligger sørvest i landet.

Damaskus har 1,6 millioner innbyggere (2008), og er en av verdens eldste byer. De mest populære turistattraksjonene her er Gamlebyen med sine smale og krokete gater, utallige basarer samt flere kirker, mausoleer og moskeer. Den står oppført på UNESCOs verdensarvliste. Andre større byer i Syria: Aleppo, Homs, Ar-Raqqah, Hama og Latakia.

Landets hovedflyplass er Damaskus Internasjonale Flyplass, som ligger 18 km øst for hovedstaden.

Bestill en leiebil i Syria og Damascus til en lav pris gjennom Leiebilguiden.no. Bestilling av leiebil er enkelt. Velg destinasjonen i søkemotoren over, skriv inn din alder og trykk søk for å få opp umiddelbare priser på bilutleie.

Populære destinasjoner

Norsk bokmål