Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Stuttgart

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Stuttgart inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Stuttgart miniguide

Leiebil Stuttgart

Bilutleie Stuttgart

Stuttgart, som ligger ved elva Neckar, har i underkant av 600.000 innbyggere (over 3 millioner i storbyområdet) – og er hovedstad i den sørvest-tyske delstaten Baden-Württemberg. Byen har røtter tilbake til 900-tallet, men fikk kjøpstadsrettigheter noe senere (1200-tallet).

Stuttgart er kanskje mest kjent for sin bilindustri, siden både Mercedes Benz/Daimler Benz og Porsche har sine hovedbedrifter her. Og blant attraksjonene finnes det både et Mercedes Benz-museum og et Porsche-museum i byen.

Det er imidlertid også rikelig med spennende, eldre arkitektur både i og utenfor sentrum. Det gamle torget Schillerplatz står her i en særstilling, siden det er omkranset av monumentale byggverk som Stiftskirche (1100-tallet, ombygget i renessansestil på 1500-tallet), Altes Schloss (først oppført på 1300-tallet, men også det ombygget i renessansestil på 1500-tallet) og den gamle administrasjonsbygningen Alte Kanzlei (1598). Ved byens største åpne plass – Schlossplatz – ruver det enorme Neues Schloss (ca. 1770). Blant severdighetene i sentrum må også Württemberger Mausoleum fra 1820-årene nevnes – og av nyere blikkfang: Det 217 meter høye TV-tårnet (1956).

Et populært besøksmål er også Wilhelmina – Europas eneste kombinerte dyrepark og botaniske hage. Anlegget ble opprinnelig bygget som kongelig residens i 1846.

Stuttgart Internasjonale Flyplass ligger 13 km sør for sentrum.

Norsk bokmål