Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Stralsund

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Stralsund inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Stralsund miniguide

Leiebil Stralsund
Bilutleie Stralsund

Stralsund ligger i det nordøstlige hjørnet av Tyskland – i delstaten Mecklenburg-Vorpommern – og er en havneby ved Østersjøen med ca. 60.000 innbyggere (2008). Sundet Strelasund skiller Stralsund fra øya Rügen, som byen har broforbindelse med via den historiske festningsholmen Dänholm.

Stralsund kalles ofte ”Porten til Rügen” – og mange kombinerer en reise hit med et besøk i Sassnitz, som er en kjent bade- og kurby nordøst på Rügen (52 km fra Stralsund). Herfra går det for øvrig passasjerferjer til Bornholm, Trelleborg i Sverige, Klaipeda i Litauen og St. Petersburg i Russland.

Hele Stralsunds gamle bysentrum (med røtter tilbake til hansatiden på 1200- og 1300-talet) står på UNESCOs verdensarvliste. Her finnes det hele 570 bevarte middelalderbygninger – og av disse er følgende de mest kjente: Nikolaikirche (1276), Marienkirche (1298), Jakobikirche (1303), Stralsunder Rathaus (rådhuset fra 1200-tallet), Katharinenkloster (oppført ca. 1250 – huser i dag et kulturhistorisk museum) og Johanniskloster (oppført 1254 – huser i dag Stralsunds byarkiv). Nevnes må også Det svenske regjeringspalasset fra rundt 1730. I perioden 1648-1815 var nemlig Stralsund og Rügen i svensk besittelse, som en del av området Svensk Pommern.

Nærmeste større flyplass er Rostock-Laage Flyplass,  som ligger ca. 100 km sørvest for Stralsund.