Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Szeged

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Szeged inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Szeged miniguide

Leiebil Szeged
Bilutleie Szeged

Szeged (serbisk: Segedin, rumensk: Seghedin) ligger i den sørøstlige delen av Ungarn – kun 15 km nord for grensen mot Serbia og 20 km nordvest for grensen mot Romania. Byen har ca. 165.000 innbyggere, og er med det landets fjerde største by. Den er dessuten administrativt sentrum i distriktet Csongréd.

Szeged har en fin beliggenhet der elvene Tisza og Maros flyter sammen, og den kalles ofte ”Solskinnsbyen” på grunn av de mange soldagene man kan oppleve her. Szegeds historie strekker seg langt tilbake i middelalderen, og er første gang nevnt ved sitt nåværende navn i 1183.

Blant byens mange attraksjoner er den vakre Széchenyi-plassen i sentrum med grøntanlegg og fontener – og det flotte rådhuset i jugendstil. Også Domplassen (Katedralplassen) er et populært møtested. Her ligger den imponerende Votive-kirken – en basilika med flere tårn og rik utsmykning – samt byens Panthéon, der 90 av berømte ungarere er gravlagt. Domplassen minner om den kjente Markusplassen i Venezia, og hver sommer spilles det en stor teaterforestilling i friluft her.

En av Szegeds mest kjente kulturpersonligheter, forfatteren Ferenc Móra (1879-1934), var også i flere år direktør for byens kombinerte bibliotek og museum. Det heter derfor i dag Ferenc Móra Muzeum, og har siden 1899 holdt til i det fasjonable ”Folkekultur-palasset”, et monumentalt byggverk i antikk stil.

Nærmeste internasjonale lufthavn er Budapest Ferihegy Airport (Budapest og landets hovedflyplass). Den ligger 170 km nordvest for Szegy