Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Las Vegas Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Las Vegas Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Las Vegas Lufthavn miniguide

Leiebil Las Vegas Lufthavn
Bilutleie Las Vegas Lufthavn

(Las Vegas) McCarran Internasjonale Flyplass (LAS) befinner seg 8 km sør for businessdistriktet i Las Vegas. Det går buss mellom flyplassen og Las Vegas. De bilutleiefirmaene som tilbyr sin servise på flyplassen er Alamo, National Car, Avis, Budget, Dollar, Payless, Enterprise, Hertz, Thrifty og Savmor.

44,074,707 passasjerer var innom lufthaven i 2008. Det gjør den til en av de 20 største flyplassen i verden når det gjelder antall passasjerer. Las Vegas Lufthavn har i dag 2 terminaler og det er meningen at en ny terminal 3 skal stå ferdig i løpet av 2012. Alle internasjonale destinasjoner, som for eksempel London, Frankfurt og Paris, går fra terminal 2.

Utvalget av butikker, spise- og drikkesteder er svært godt over hele terminalområdet, terminal 2 har tax free-butikk. Las Vegas Lufthavn kan også tilby, minibank, postkontor, trådløst internett, VIP-lounge, lege- og helsesenter, lekeområde for barn, massasje og et flymuseum. Det fins ingen hotell på flyplassen.