Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Bremen

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Bremen inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Når du planlegger en tur til Brement, tilbyr leiebil en praktisk måte å komme seg rundt på. Ved å leie bil i Bremen får du også tilgang til områdene rundt Bremen. Om det så er for en dagstur til de nærliggende Hansa-byene eller for utforsking av den tyske landsbygda, gir leiebil deg maksimal fleksibilitet.

Bremen miniguide

Leiebil Bremen
Bilutleie Bremen

Bremen er en stor by nordvest i Tyskland, i delstaten med samme navn – og har 547.000 innbyggere (2007). Byen ligger ved elven Weser – 70 km fra utløpet i Nordsjøen, og er landets nest viktigste havneby (etter Hamburg). Bremen er også et viktig jernbaneknutepunkt.

Gamlebyen med den 6 meter høye Rolandstatuen og Rådhuset fra 1400-tallet er Bremens største turistattraksjoner, og begge står oppført på UNESCOs verdensarvliste. Her ligger også den vakre Bremer Dom – domkirken fra 1000-tallet, med domkirkemuseet.

Andre severdigheter i Bremen er Liebfrauenkirche fra 1000-tallet, Übersee Museum Bremen – etnografisk museum med omfattende samlinger, Kunsthalle –  med samling av europeisk kunst fra  middelalderen og frem til i dag, med verk av bl.a. van Gogh, Manet, Monet og Degas,

Neues Museum Weserburg – et av de største museer i Tyskland for moderne kunst, Slottet Schönebeck som huser et maritimt museum samt Universum Bremen – et interaktivt populærvitenskapelig senter for hele familien.

Bremen har også utallige monumenter og statuer i byen, samt flere parker og rekreasjonsområder.

I tillegg finnes gode shoppingmuligheter og et yrende uteliv med restauranter, puber og nattklubber.

Bremen har et temperert klima, med milde, fuktige vintre og varme somre, der juli ofte er den varmeste måneden.

Flyplass

Den internasjonale flyplassen Bremen Flyplass, ligger kun 3,5 km sør for sentrum. Flere leiebilselskaper opererer fra Bremen Flyplass, inkludert: ADAC, Avis, Europcar og Hertz. Bremen Flyplass håndterer flere populære ruter som forbinder den med andre større byer. Blant de mest frekventerte kan du finne flyvninger til og fra: München, Frankfurt og Berlin.

Kjøretips med leiebil

Her er noen forslag til nærliggende byer og utflukter du kan besøke med leiebil:

  • Hamburg: Kun en times kjøretur med leiebil nordøst for Bremen. Imponerende havneby med en rik kulturell scene og historiske severdigheter.
  • Hannover: Omtrent halvannen times kjøring mot sørøst, tar Hannover deg med på en reise gjennom historiske hager, slott og moderne kunst.
  • Oldenburg: Kjør en halvtime vest for å oppleve Oldenburgs sjarmerende slott og maleriske gamleby.
  • Worpswede: Et kjent kunstnerkoloni bare 30 minutter nordøst for Bremen, hvor du kan nyte både kunst og vakker natur.
  • Teufelsmoor: Naturområde nær Worpswede, ideelt for vandring og sykkelturer i rolige omgivelser.
  • Harz Fjellene: Om du er villig til en litt lengre kjøretur, ligger Harz nasjonalpark under tre timer mot sør. Tilbyr fantastiske landskap og utendørsaktiviteter.