Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Ancona

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Ancona inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Ancona miniguide

Leiebil Ancona
Bilutleie Ancona

Ancona er en by i midt-Italia i Marche-regionen ved Adriaterhavet. Havnebyen har et folketall på 100.000. Her er det fergetrafikk til kroatiske  Zadar, Split, Hvar, Bari, Rijeka og Dubrovnik, og til Hellas og Montenegro.

Trajans triumfbue fra år 115 e. Kr. står i Ancona. Den er laget i marmor. Her ligger også domkirken San Ciriaco fra 1000-tallet som er bygget på ruinene av et Venus-tempel. Ancona-katedralen står på en høyde, Guasco, med utsikt over byens havn og fantastisk utsikt over Ancona og Adriaterkysten. Den er formet som en båt som ligger opp ned, og har en 12-sidet kuppel. Ved Anconas havn står et monument som ble bygget av Benito Mussolini. I Monte Conero som ligger i nærheten er det en kystlinje med flere sandstrender og feriesteder som Portonovo, Sirolo og Santa Maria di Badia.

Aeroporto di Ancona Falconara er 4 kilometer utenfor Ancona sentrum.