Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Paros

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Paros inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Paros miniguide

Paros
Bilutleie Paros

Den greske øya Paros ligger i Egeerhavet, og er en av de største øyene i Kykladene. Paros er en  populær turistdestinasjon, og har omlag 15.000 fastboende innbyggere (2009). Små, koselige landsbyer med hvitkalkede hus og  blå dører dominerer øya, og langs hele kysten finnes flotte badestrender.

Hovedbyen heter Parikia (ca. 2000 innbyggere), og ligger i en bukt på nordvestsiden av øya. Herfra er det fergeforbindelse til mange andre greske byer og øyer, bl.a. Athen, Mykonos, Naxos, Samos, Kreta, Ios og Santorini.

I Parikia finner man et lite, men interessant arkeologisk museum – med utstilling av 6000 år gamle gjenstander. Like i nærheten ligger kirken Ekatontapylianí – «kirken med de 100 dører» fra 500-tallet. Kirken er gjenoppbygget flere ganger, senest i 1960.

Ellers har Parikia gode shoppingmuligheter, et yrende uteliv med barer og diskoteker – samt badestrender med gode muligheter for vannsportsaktiviteter.

På nordsiden av øya ligger byen Naoussa, som også har mange feriegjester i sommersesongen. Et  besøk i fjell-landsbyen Lefkas kan anbefales  – der de berømte marmorgruvene ligger.

Lufthavnen Paros Panteleio Airport ligger 9 km sørvest for Parikia, og har daglige avganger til/fra Athen.