Billig leiebil2

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

Leiebilguiden.no søker etter beste pris på leiebil fra 1600 forskjellige selskaper inkludert Avis, Hertz, Alamo, National, Europcar, Sixt, Thrifty, Budget og Advantage. Sammen med spesialforhandlede avtaler garanterer dette lave priser på bilutleie. Det forekommer aldri noen skjulte avgifter eller kostnader når du bestiller leiebil gjennom oss.

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde *

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

* Gjelder på de fleste destinasjoner

Hvorfor leie bil hos oss?

Garantert lave priser på leiebil

Prisene våre starter fra bare 72 kr per dag basert på en ukentlig leie. Vi er faktisk så sikre på at du ikke vil finne en bedre avtale hos noen andre, så vi oppfordrer deg til å sjekke noen andre nettsteder for å se hvor mye du kan spare med vår sammenligningstjeneste.

For å finne billigst mulig pris, anbefaler vi at du bestiller så tidlig du kan, helst 3-4 måneder i forveien. Som de fleste andre tjenester i reiselivsbransjen vil du normalt se at jo lenger du venter, desto mer ender du med å betale.

24/7 kundeservice

I motsetning til mange andre nettsteder for leiebil, tilbyr vi kundeservice. Skulle du få problemer med leiebilen din, har vi et team klar til å hjelpe deg. Du kan ringe eller kontakte oss når som helst på døgnet – 365 dager i året.

Ingen skjulte overraskelser eller kredittkortgebyrer

Leiebilguiden.no streber etter å tilby den beste service og kundetilfredshet som mulig. Dette innebærer ingen skjulte overraskelser når du ankommer leiebilkontoret . Når du foretar en bestilling gjennom oss, vil du heller aldri se noen ekstra kredittkortgebyrer.

Forsikring og ubegrenset kjørelengde

I motsetning til mange andre reisesider inkluderer de fleste av våre leiebiltilbud ubegrenset kjørelengde, noe som betyr at du kan kjøre så mye du vil og hvor du vil. Når du bestiller gjennom oss, er også nødvendig forsikring alltid inkludert (selvrisikoforsikring, tyveriforsikring og ansvarforsikring). Videre er også skatt, flyplassgebyr og veihjelp en del av den angitte prisen.

Omfattende utvalg og tilgjengelighet

Leiebilguiden.no er en av de ledende portaler for bilutleie på Internett. Gjennom oss kan du leie en bil på mer enn 27 000 destinasjoner i over 170 land. Når vi sammenligner flere bilutleiefirmaer, har vi også et av de bredeste utvalgene av leiebiler som er tilgjengelige, alt fra liten økonomibil og minibiler til minibusser, 4 × 4 jeeper, SUV-er og minibusser. På noen destinasjoner har du også muligheten til å leie luksus- og premiumbiler inkludert Porsche.

Ofte stilte spørsmål

Etter bestilling vil du innen kort tid motta en bestillingsbekreftelse på e-post med detaljer om hvilket selskap du skal henvende deg til samt kontaktopplysninger og adresse til selskapet.

Før du kontakter oss, sjekk spam mappen hos din e-postklient. Om bekreftelsen ikke er å finne der, vennligst kontakt oss snarest.

Ja, det er fullt mulig om bestillingen skjer minst 2 timer i forveien.

Normalt sett kan du det. Trykk på “Leiedetaljer” i STEG 2 for å se hvilke land du kan krysse grensen til. Et gebyr kan tilkomme som betales lokalt.

Dette varierer stort fra land til land og mellom de ulike selskapene vi formidler gjennom. Trykk på “Utleiebetingelser” i STEG 2 av bestillingen for å se aldersgrensene på de ulike bilene.

De fleste selskapene har en minimums aldergrense på 21 år, men noen av selskapene har 18 års aldersgrense. Yngre sjåfører mellom 18 og 25 må vanligvis betale et lite gebyr. Gebyret oppgis under “Utleiebetingelser” i STEG 2 av bestillingen.

Dersom det er kort tid før avhenting, vennligst ring 21 03 06 23 (Internasjonalt kundesenter) for alle endringer. Du kan også kontakte oss på e-post om det er mer enn 5 dager til avhenting.

Du kan bruke det norske førerkortet i alle EU/EØS land i tillegg til Australia, Canada og USA. Mange andre land utenfor EU godtar også EU/EØS avtalen, men om du er usikker kontakt ambassaden eller myndighetene i det aktuelle landet.

Du vil få bekreftelse og kupongen du skal ta med deg til leiebilselskapet innen få timer etter bestilling. Om dato for henting er uker i forveien kan det gå opptil 36 timer.

Normalt vil du få den bilen du bestiller, men du kan og få en lignende bil i samme klasse. Trykk på “Kjøretøysdetaljer” under den aktuelle bilen i STEG 2 for å se biler i samme klasse.

Hvordan vet jeg nøyaktig fra hvilken adresse jeg henter bilen før bestilling? Velg først den bilen som passer dine behov. Trykk så på “Bestill”. Adressen vil stå helt øverst i skjemaet.

Nei, den prisen du ser under total leiekostnad i STEG 3 er prisen du betaler. Ingen ekstra gebyrer legges til så langt du ikke har bestilt noe ekstrautstyr.

Jeg ønsker mer enn en sjåfør, hva gjør jeg? Du har muligheten til å krysse av for eventuelt flere sjåfører i bestillingen. Prisen varierer fra 3 Euro til 10 Euro per dag, men noen ganger er en ekstra sjåfør inkludert i prisen.

Sjåfører må vanligvis ha hatt et gyldig førerkort i minst 1 år uten alvorlige påtegninger. Husk at førerkortet også alltid må vises i luken til leiebilselskapet.

Hvordan avbestiller jeg? Gå til kundeservice delen av vår nettside og tast inn ditt reservasjonsnummer og e-postadresse. Følg deretter instruksjonene.

Selvrisikoforsikring, tyveriforsikring og ansvarsforsikring er inkludert i alle våre tilbud. Trykk på “Utleiebetingelser” i STEG 2 av bestillingen for mer informasjon om forsikringene og eventuell egenandel.

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen